Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 9:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Až 100 Nemcov každý rok zahynie pri masturbácii. Štúdia zistila, že sebauspokojovanie dokážu ľudia dotiahnuť na extrémnu úroveň

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V Nemecku zomierajú nevinní ľudia z rozkoše.

Masturbácia sa na prvý pohľad javí ako nevinná aktivita, ktorá ľuďom prináša iba uspokojenie a potešenie, ale stačí zopár nesprávnych krokov a človek sa môže veľmi rýchlo nechtiac usmrtiť. Vo svojej novej štúdii sa práve na úmrtia spojené s masturbáciou zameral forenzný analytik Harald Voss z Nemecka, ktorý pracuje na svojej pozícii už viac ako tri desaťročia a aj keď sa za tento čas stretol len približne s piatimi prípadmi úmrtí spôsobených sebauspokojovaním, po analýze správ z celej krajiny prišiel k záveru, že v Nemecku každý rok zomrie približne 80 až 100 ľudí pri tejto aktivite.

Drvivá väčšina úmrtí spôsobených masturbáciou sa vyskytuje u mužov, pretože ženy si vraj dávajú väčší pozor a nemusia pri masturbácii používať extrémne pomôcky ako muži, pričom najvýraznejším dôvodom týchto úmrtí je podľa Vossa túžba po najlepšom orgazme v živote.

Experimentujúci ľudia si často svoje orgazmy vylepšujú odopieraním zásoby kyslíka do organizmu, lenže ako upozorňuje Voss, človek dokáže do bezvedomia upadnúť oveľa rýchlejšie, ako si to mnohí predstavujú, a tak je medzi ultimátnym uspokojením a udusením na smrť iba veľmi tenká čiara.

Forenzný analytik pri štúdii nezabudol spomenúť ani fakt, že množstvo smrtí spôsobených riskantnou masturbáciou nie je ani detailne zmapovaných, pretože sa blízki mŕtveho hanbia za to, akým spôsobom zomrel, a tak sa skutočná príčina ani do úmrtnej správy ani nemusí dostať.   

Až 100 Nemcov každý rok zahynie pri masturbácii. Štúdia zistila, že sebauspokojovanie dokážu ľudia dotiahnuť na extrémnu úroveň
Zdroj: flavorwire
Domov
Zdieľať
Diskusia