Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2018, 15:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Borat za Čechov zaplatil pokutu kvôli ich nevhodným plavkám v Kazachstane. Pozval ich na pivo a spolu sa odfotili pred kazašskou ambasádou

FILMY A SERIÁLY BORAT KAZACHSTAN
Uložiť Uložené

Partia Čechov vďaka výletu do Kazachstanu stretla svojho obľúbeného herca.

Pred pár rokmi sa stal legendou vďaka svojmu výkonu vo filme Borat a na konci minulého roku svoju reputáciu len potvrdil, keď sa ponúkol, že pomôže českým turistom v núdzi. Herec Sacha Baron Cohen sa v novembri dozvedel, že partia českých turistov bola zatknutá a pokutovaná za to, že sa chceli odfotiť v jeho charakteristických plavkách v kazašskej Astane priamo pred nápisom I love Astana, lenže miestnym policajtom sa nápad nepozdával, a tak Čechov zastavili a nakoniec im súd udelil aj pokutu.

Onedlho sa skontaktovali s Cohenom, ktorý neváhal a okamžite im chcel poslať peniaze na pokutu, avšak Česi najskôr peniaze odmietali a napokon sa rozhodli, že ich aspoň venujú na charitu. Česi sa mali s Cohenom dokonca aj stretnúť, pretože herec mal pre nich čas v marci v americkom Los Angeles, ale partia si radšej vybrala januárový dátum v Londýne.

Všetci členovia skupiny boli príjemne prekvapení tým, ako bezprostredne a milo Cohen vystupuje, pričom od neho dostali aj zopár darčekov a na oplátku mu niekoľko predmetov odovzdali aj oni. Reč bola nielen o ich životoch, ale aj o Cohenovej kariére a budúcnosti, pričom chýbať samozrejme nemohlo ani pivo priamo v reštaurácii na Trafalgar Square. Spoločne si nakoniec urobili fotografiu pred kazašskou ambasádou v Londýne, aby tak Kazachstan trošku vyprovokovali ešte raz.

Domov
Zdieľať
Diskusia