Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. decembra 2017, 9:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako by dopadli zlodeji zo Sám doma, keby si pasce od Kevina vyskúšali v realite? Figurína odhalila následky bolestivých úderov

ZAUJÍMAVOSTI SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Kevin mohol zlodejov svojimi pascami pokojne aj zabiť.

Neexistuje snáď obľúbenejší vianočný film ako Sám doma, kde malý Kevin McCallister bez väčších problémov vodí za nos skúsených zlodejov a pomocou mnohých pascí ich privádza do zúfalstva. Množstvo z jeho nečakaných trikov vyzerá už vo filme mimoriadne bolestivo, ale väčšina z nás sa zrejme nikdy nezamýšľala nad tým, ako veľmi by jednotlivé pasce mohli ublížiť človeku v skutočnom živote, keby si ich chcel vyskúšať na vlastnej koži. Našťastie, aj odpovede na tieto otázky by si už dnes mohol nájsť na internete, pretože Vsauce3 zobral do parády figurínu, keďže žiadny rozumne zmýšľajúci človek sa na úlohu nechcel podujať, a vyskúšal na nej hneď tri pasce zo Sám doma, ktoré by si na svojom tele určite zažiť nechcel.

Ak sa ti celý experiment nechce pozerať, potom ti môžeme v krátkosti prezradiť, že po vyskúšaní troch pascí – trik s horúcou kľučkou na dverách, plechovkou farby padajúcej na hlavu a úder páčidlom do hrude – skončila figurína vo veľmi zúboženom stave s prederaveným srdcom, pľúcami, zlomenými rebrami a rozbitou lebkou. Ktovie, či sa Kevin chcel nebezpečných zlodejov iba zbaviť, alebo ich rovno chladnokrvne zabiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia