Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2017, 9:31
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Internetová hypnóza sľubuje vymazanie pamäte. Tvrdí, že vďaka nej zabudneš na zvraty v obľúbenom seriáli a môžeš si ho tak pozrieť znovu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Skúsený hypnotizér sa pokúsi vymazať tvoje spomienky na akýkoľvek seriál.

Všetci poznáme tie momenty, kedy náš obľúbený seriál dospeje ku koncu a my si uvedomíme, že to skvelé dobrodružstvo už je bohužiaľ za nami. Samozrejme, druhýkrát ho prežiť už nemôžeme, pretože si jednoducho všetky podrobnosti pamätáme, no na internete sa zjavilo niečo, čo spomínané tvrdenie popiera. Švédske oddelenie Samsungu si pozvalo profesionálneho hypnotizéra, ktorý sa ohýbaniu ľudskej mysle venuje už dvadsať rokov.

Webová aplikácia Unspoil me ponúka príjemnú jazdu dlhú približne dvadsať minút, ktorá sľubuje premazanie tvojej televíznej pamäte a tvrdí, že zabudneš na dej akejkoľvek televíznej show, približne na týždeň, počas ktorého máš čas na to, aby si si všetko napozeral opäť. Samotný seriál si pritom volíš ty.

Internetová hypnóza sľubuje vymazanie pamäte. Tvrdí, že vďaka nej zabudneš na zvraty v obľúbenom seriáli a môžeš si ho tak pozrieť znovu
Zdroj: Unspoil Me

Celá seansa začína potvrdením tvojho zdravého mentálneho stavu či plnoletosti a následne sa ti začne hypnotizér predstavovať. Časom však prituhne a hypnotizér ťa po anglicky skúsi rafinovanou sugesciou zlákať do rozospatého stavu, v ktorom cez internet manipuluje tvojou pamäťou. Ak tak chceš zabudnúť na Game of ThronesBreaking BadThe Walking Dead alebo akýkoľvek iný seriál, utekaj na tento odkaz a potom sa v komentároch nezabudni pochváliť, či trik fungoval alebo si dej stále pamätáš na sto percent.

Domov
Zdieľať
Diskusia