Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 18:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odvážna blogerka zverejnila fotky len pár hodín po pôrode. Všetkým chce ukázať, že je to prirodzená súčasť života

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sarah Turner sa svoje fotky krátko po pôrode nebála zverejniť.

V dnešnej dobe sa už pomaly rozmazáva hranica medzi súkromným a verejným životom, pretože sociálne siete otvorili dvere tisíckam cudzích ľudí do situácií, ktoré boli niekedy určené iba najbližšej rodine. Blogerka The Unmumsy Mum, ktorej skutočné meno je Sarah Turner, preto na svojej facebookovej stránke zverejnila svoju fotografiu krátko po tom, čo na svet priviedla tretieho potomka. Pod fotografiu pripojila veľavravný popis o tom, ako zistila, že fotografie jej tela odhaľujú oveľa menej tela ako jej fotografie z dovolenky, a tak nezáležalo ani na tom, že mala na sebe oblečenú dospelácku plienku, pretože jej telo sa muselo ešte zopár dlhých hodín prispôsobovať novej situácii.

Sama sa vyjadrila, že už dlho nebola v takej euforickej nálade a celá rodina sa smiala z toho, do akého stavu sa dostala. Aj keď sa v komentároch objavilo aj zopár negatívnych reakcií o tom, prečo vlastne zverejňuje fotografie, ktoré by sa na verejnosť nikdy nemali dostať, väčšina fanúšikov bola z autenticity nadšená a viaceré mamičky si s chuťou zaspomínali na to, ako priviedli svoje deti na svet.

Domov
Zdieľať
Diskusia