Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 13:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kingsman 3 v ohrození? Matthew Vaughn chce natočiť epické sci-fi Courage, takže nebude mať čas ani na Man of Steel 2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Man of Steel 2 teda s najväčšou pravdepodobnosťou padá.

Matthew Vaughn známy snímkami, ako Kingsman: The Golden Circle, Kick-Ass či X-Men: First Class zrežíruje akčné sci-fi Courage. O produkciu sa postará Karl Gaidusek (Stranger Things) a pomôže aj samotný Vaughn. O deji zatiaľ mnoho nevieme, ale Gaidusek sa pre portál Deadline vyjadril, že Courage bude poriadne epickou žánrovkou v duchu Inception a Edge of Tomorrow.

Kingsman 3 v ohrození? Matthew Vaughn chce natočiť epické sci-fi Courage, takže nebude mať čas ani na Man of Steel 2
Zdroj: Lionsgate

Okrem toho má Vaughn na pláne réžiu celovečerného špionážneho thrilleru I Am Pilgrim, ktorý vychádza z bestselleru Terryho Hayesa. Iste ale viete, že s Matthewom Vaughnom sa počítalo aj ako s režisérom tretieho Kingsmana a prípadne aj Man of Steel 2. Vzhľadom na fakt, že Vaughn má na stole iné projekty, je zrejme nepravdepodobné, že sa chopí aj návratu Supermana. A ak sa aj na réžiu podujme, tak sa sequelu tak skoro nedočkáme - možno najskôr v roku 2022, čo je už predsa len dosť neskoro. S najväčšou pravdepodobnosťou tak vo Warner Bros. budú hľadať nového režiséra.

Domov
Zdieľať
Diskusia