Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 16:40
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Rytmus v Yeezys, Sajfa s ruksakom Gucci či Monika Bagárová v luxusných šatách. Aké outfity najnovšie vytiahli slovenské a české celebrity?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Známe tváre z našich končín rozhodne na svojom vzhľade skutočne nešetria, stojí to avšak za to?

Priblížne pred piatimi rokmi riešili módu trochu vážnejšie v našich dvoch milovaných krajinách len ľudia, ktorí s ňou prichádzali do styku najmä po pracovnej stránke. Dnes, na konci roka 2017, však už chce vyzerať dobre každý, kto sa pohybuje v mediálnom svete, za čo môže do veľkej miery rozmach sociálnych sietí na čele s Instagramom.

Nepovažujeme to však za chybu, naopak, teší nás záujem širšej populácie o dané odvetvie a skromne si myslíme, že zásluhu na tom máme aj my. Dnes sa po niečo vyše mesiaci opäť pozrieme na outfity známych osobností zo Slovenska a Česka, ktoré sú ochotné za jednotlivé kúsky šatstva či doplnkov minúť stovky či tisícky eur. Ich posúdenie avšak už s radosťou prenecháme na vás skrz anketu v spodnej časti článku. 


Leoš Mareš je známy svojou láskou k móde a obliekaniu už od čias, kedy vytiahol vo videoklipe legendárny biely kožuch, avšak dnes je cítenie českého moderátora na oveľa vyššej úrovni. Po boku atraktívnej partnerky Moniky Koblížkovej na zábere nižšie má na sebe kompletne celý outfit od módneho domu Gucci. Prácu Alessandra Micheleho si našinci v posledných mesiacoch poriadne obľúbili, čo im samozrejme vôbec nezazlievame.

 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Rytmus býva v obdobných výberoch takmer pravidelne a dnes sa nám predvedie v teniskách Yeezy Boost 750 od adidas Originals, ktoré mal na natáčaní pravidelného seriálu Rapíky starej matere #18. Lamborghini netradičnej farby je len príjemným bonusom.

 

A post shared by @rytmusking on

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na prechádzku po svojom aktuálne domovskom New Yorku zvolila tenisky Nike Air Max Thea v bielom odtieni, lesklé čierne nohavice voľnejšieho strihu, trendový rolák a pravý (?) kožuch. Celkový dojem hodnotíme veľmi vkusne.

Medzi slovenskú moderátorskú elitu už dlhšie obdobie patrí aj Sajfa, ktorý sa (určite) aj vďaka manželke Veronike začína čoraz viac zaujímať aj o módne dianie. Mateja tak môžeme častokrát vidieť napríklad v teniskách Yeezy Boost 350, merchi Travisa Scotta či s ruksakom Gucci na chrbte.

 

A post shared by © Sajfa (@sajfa) on

Monika Bagárová je naša láska a navyše disponuje jedným z najlepších vkusov v Českej republike. Na udalosť s názvom Fashion Sparkling Charity Night 2017 zvolila anjelsky čisté biele šaty sofistikovaného strihu od návrhára Michaela Kováčika. V rovnako honosnom štýle sa niesla aj obuv Christian Loubutin.

 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

Krásy našej malebnej krajiny si z kapoty BMW vychutnávala taktiež Barbora Bakošová, ktorá vsadila na kontrastnú kombináciu bielej a červenej. Klasické tenisky Converse sú ideálnlu voľbou ku takmer väčšine outfitov, ktoré sú tentokrát doplnené o úzke biele nohavice a výrazný sveter z dielne H&M.

 

A post shared by Barbora Bakoš (@barborabakos) on

Štrbské Pleso patrí medzi najnavštevovanejšie miesta Vysokých Tatier a to nielen kvôli Grand Hotelu Kempinski, ale najmä kvôli krásam okolitej prírody. Svoje o tom vie aj Sonička Skoncová, ktorá prevetrala svoje "zebry" Yeezy Boost 350, pričom teplo jej bolo vďaka vzorovanému kabátu Weekend Max Mara.

 

A post shared by SONA SKONCOVA (@sonaskoncova) on

Speezy je veľkým fanúšikom basketbalu a keďže má spoluprácu s Nike, ktoré aktuálne dodáva kompletné vybavenie NBA, tak v jeho šatníku nesmú chýbať rôzne dresy. Na zábere nižšie má na sebe kúsok Clevelandu Cavaliers, konkrétne samotného kráľa menom LeBron James.

 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit) on

Dameho debutový album bude v obehu už čoskoro, na čo sa v redakcii naozaj tešíme a negatívne nemôžeme hodnotiť ani vkus jedného z najlepších slovenských raperov. Bundou Supreme naše slová potvrdzuje.

 

A post shared by DAME (@adamvandame) on

Modelka Silvia Križanová patrí medzi ľudí, ktorých len málokedy môžete vidieť bez úsmevu na perách a svoju pozitívnu energiu nám posúva skrz zábery na svojom Instagrame. Viedenské uličky si sympatická tmavovláska vychutnávala v jednoduchej kombinácií s viacerými detailmi, ktoré sú podstatné, ako napríklad zdobenie na topánkach.

 

A post shared by SISA_KR (@sisa_kr) on

Na záver tu máme aj zástupcu českej rapovej scény a nie je nim nikto iný ako Yzomandias, ktorý si svoj outfit bez kúskov Gucci, Balenciaga či Fendi už nedokáže predstaviť. Tentokrát reprezentant vydaveteľstva Milion + vsadil  na tenisky z kolaborácie adidas x Rick Owens, bundu Moncler, čiapku vyššie menovaného francúzského módneho domu a A.P.C. top.

 

A post shared by J. Eden (@yzomandias) on

 

A post shared by J. Eden (@yzomandias) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Anketa:
Ktorá zo známych osobností vyššie vás svojím outfitom zaujala najviac?
Leoš Mareš & Monika Koblížková
Rytmus
Michaela Kocianová
Sajfa
Monika Bagárová
Barbora Bakošová
Sonička Skoncová
Majk Spirit
Dame
Silvia Križanová
Yzomandias
Leoš Mareš & Monika Koblížková
12 %
121 Hlasov
Rytmus
11 %
106 Hlasov
Michaela Kocianová
4 %
37 Hlasov
Sajfa
12 %
120 Hlasov
Monika Bagárová
14 %
136 Hlasov
Barbora Bakošová
11 %
108 Hlasov
Sonička Skoncová
4 %
41 Hlasov
Majk Spirit
4 %
44 Hlasov
Dame
5 %
47 Hlasov
Silvia Križanová
6 %
58 Hlasov
Yzomandias
17 %
165 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia