Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zvodná Lais Ribeiro očarila podprsenkou za 2 milióny dolárov na Victoria's Secret Fashion Show. Zdobilo ju cez 6000 drahokamov

MÓDA
Uložiť Uložené

Tradičná Fantasy Bra opäť vyrážala dych.

Modelka Lais Ribeiro si užila svoje vystúpenie v rámci Victoria’s Secret Fashion Show naplno, pretože sa jej dostalo aj pocty toho, že si na seba mohla obliecť už tradičnú Fantasy Bra, čiže špeciálnu podprsenku za hriešne peniaze. Lais dostala na pár hodín kúsok v hodnote 2 miliónov dolárov a spoločnosť Mouawad, ktorá sa postaral o jej výrobu, dostala aj kvôli požiadavkám poriadne zabrať. Výroba podprsenky trvala viac ako 350 hodín a samotný kúsok obsahuje takmer 6000 drahokamov, pričom samotný kov je samozrejme 18-karátové zlato. Podprsenka sa celkovo môže pochváliť až 600 karátmi a okrem diamantov by si na nej našiel aj drahé kamene ako zafír či topás.

Lais Ribeiro sa na mólach Victoria’s Secret Fashion Show objavuje v rôznych intervaloch už posledných sedem rokov, ale až v roku 2015 dostala svoj oficiálny status „Anjelika“ a náramne si ho užíva. So svojou fantastickou postavou spojila hriešne drahú podprsenku s nohavičkami, okolo ktorých nechýbal zlatý šperk z rovnakej kolekcie ako podprsenka. Aj keď cena spodnej bielizne presiahla 2 milióny dolárov, ani zďaleka nejde o najdrahšiu podprsenku, aká sa kedy na Victoria’s Secret prehliadke objavila, pretože rekord aj dnes drží Gisele Bundchen z roku 2000, keď hodnota podprsenky dosiahla až 15 miliónov dolárov.

Can I take this beauty home? #vsfashionshow

Příspěvek sdílený Lais Ribeiro (@laisribeiro),

Rehearsal time #vsfs2017

Příspěvek sdílený Lais Ribeiro (@laisribeiro),

Three true Goddess ✨ @laisribeiro @taylor_hill @romeestrijd #GoddessAngels

Příspěvek sdílený Victoria's Secret Angels (@themodelsecret),

GODDESS Segment ✨ #LaisRibeiro #RomeeStrijd #BlancaPadilla #TaylorHill #BellaHadid #SuiHe #FantasyBra #harrystyles

Příspěvek sdílený STYLE DIORS ⚡ (@stylediors),

#laisribeiro #victoriasecret #vsfashionshow 2017 #shanghai #fashion

Příspěvek sdílený Cute girls Beauté au féminin (@beaute.au.feminin),

Brazilian Bombshells @laisribeiro @adrianalima

Příspěvek sdílený Throwback Victoria's Secret (@throwback.vs),

Domov
Zdieľať
Diskusia