Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 11:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Fotografie Marilyn Monroe tesne pred smrťou idú do dražby. Intímna fotoséria nahej krásky sa vyšplhá na desaťtisíce eur

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jej smrť však stále nie je vyriešená.

Dvanásť intímnych fotiek legendárnej a nezabudnuteľnej Marilyn Monroe zobrazujúce sfúkavanie sviečok na jej narodinovej torte či plávanie bez plaviek idú čoskoro do aukcie. Predpokladaná cena sa vyšvihla na približne 32 000 €. Samotné snímky sú viac než očarujúce a pochádzajú z krátkeho, no kúzelného filmu Something's Got to Give, ktorý vznikol už v roku 1962 a má stopáž necelých 38 minút.

Podobné snímky sexsymbolu Marilyn Monroe už vlastnia viacerí zberatelia. V kolekcii sa nachádzajú tiež pokazené fotografie The Beatles a životopisné snímky Franka Sinatru či Muhammada Aliho, o ktoré sa nepredpokladá veľký záujem a dosiahnuť majú sumu len asi 13 000 dolárov. Za fotografiami Marilyn stojí autor menom Lawrence Schiller a už teraz je jasné, že o ne zabojuje obrovské množstvo ľudí.

Je veľmi pravdepodobné, že táto séria je posledná, ktorú Marilyn nafotila pred jej úmrtím. To je, mimochodom, opradené mnohými tajomstvami. Úradmi je jej smrť zaregistrovaná ako samovražda, no existujú teórie, že mohlo ísť o úkladnú vraždu napojenú na americkú mafiu či dokonca rodinu bývalého amerického prezidenta Kennedyho.

Domov
Zdieľať
Diskusia