Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2017, 18:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

McGregor sa odvety proti Mayweatherovi nebojí. Vyhlásil, že by ho prevalcoval, keby sa boxer nechal nahovoriť na ďalší zápas

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Írsky bojovník opäť neplytval sebavedomými vyhláseniami.

Od zápasu Conora McGregora s Floydom Mayweatherom prešiel viac ako mesiac a mediálne šialenstvo našťastie opadlo. Mayweather sa momentálne sústredí na míňanie svojich peňazí na drahé autá, ženy a nehnuteľnosti, zatiaľ čo McGregor už teraz zvažuje, aký by mal byť jeho ďalší kariérny krok. Zašiel preto aj na stretávku s fanúšikmi do škótskeho Glasgowa, kde čelil zvedavým otázkam prítomných ľudí a svojimi otvorenými a úprimnými odpoveďami mnohých ľudí šokoval.


Prvou bombastickou správou sa stala jeho predpoveď, že by teoreticky mohol bojovať ešte tento rok, takže stále existuje možnosť jeho návratu do UFC v roku 2017. Momentálne sleduje dianie okolo zápasu Tonyho Fergusona a Kevina Leeho, ktorý sa proti sebe postavia už onedlho, a dodal, že on bude čakať na ponuky zo strany svojich konkurentov. Netrpezlivo očakáva aj zápas Justina Gaethjeho a Eddieho Alvareza, pričom nezabudol spomenúť ani stroj v podobe Khabiba Nurmagomedova, s ktorým by si vedel predstaviť zápas priamo v Rusku, ale obáva sa, že Nurmagomedov by sa nedokázal dostať do požadovanej váhovej kategórie. Ak by to vraj dokázal, McGregor by si s ním veľmi rád zmeral sily. Načrtol aj možnosť, že ak sa Diazovi nebude chcieť bojovať, svoj titul plánuje obhájiť proti spomínanému Fergusonovi alebo Leemu.


Ku koncu prišiel rad aj na otázky o Mayweatherovi a McGregor v sebe opäť nezaprel sebavedomého šoumena, pretože prítomným fanúšikom oznámil, že keby sa Mayweather nechal nahovoriť na odvetný zápas, bez väčších problémov by ho porazil a išlo by o najjednoduchší zápas v jeho kariére. Ír v súboji zasadil americkému boxerovi druhý najvyšší počet úderov, aký mu kedy kto uštedril, a dodal, že keby pred zápasom zvolil rozdielnu prípravu, súboj by sa určite neskončil jeho prehrou. Aj keď Mayweatherovi peniaze chutia, zrejme sa na odvetu nahovoriť nedá, pretože prípadné narušenie jeho legendárneho skóre 50:0 mu za zopár stoviek miliónov aj tak nestojí.

Domov
Zdieľať
Diskusia