Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2017, 10:38
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Pripravte sa na farebné komentáre. Sociálna sieť Facebook testuje novú funkcionalitu

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Ďalšia novinka na obzore.

Po epických statusoch s farebným pozadím onedlho príde rad aj na komentáre. Teda aspoň tak možno usúdiť z nedávnej iniciatívy najväčšej sociálnej siete na svete, pretože tá niečo také momentálne testuje prostredníctvom menšieho okruhu používateľov mobilných telefónov.

Ako píše web PCauthority, na výber by sme tak mali mať vraj až niekoľko desiatok rôzno-farebných pozadí okorenené jemnými farebnými prechodmi, ktoré sa opäť vracajú do módy. 

Testovanie farebných komentárov zatiaľ prebieha iba v mobilných aplikáciách Facebooku, pričom konkrétny a ani približný počet ľudí, ktorí k ním majú predčasný prístup, nepoznáme. Rovnako nevieme ani to, ako dlhý čas hodlá sociálna sieť v týchto dňoch prebiehajúce testovanie realizovať. Ak si ale novinka potyká s úspechom, príliš dlho nás čakať určite nenechajú. 

Funkcionalita by mala pripomínať farebné statusy, čiže ešte pred samotným uverejnením komentáru budeme mať príležitosť siahnuť po bohatej palete farebných možností a niektorú z nich použiť, aby sme tak vizuálne zvýraznili náš názor.

Domov
Zdieľať
Diskusia