Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2017, 19:20
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Na najšialenejšom festivale sveta Burning Man žiaria krásky, ktoré ohúria nielen svojimi outfitmi

REFRESHER
Uložiť Uložené

Pocíť atmosféru tohtoročného festivalu prostredníctvom okulahodiacich fotografií.

Zatiaľ čo do našich končín prišlo škaredé jesenné počasie, v slnečnej Nevade už niekoľko dní prebieha legendárny festival umenia, hudby a nespútanej zábavy Burning Man. Takmer každoročne sa odohráva v oblasti Black Rock Desert. Stačí sa len pozrieť na fotografie zaplavujúce internet a hneď vám je jasné, že ide o akciu, ktorá vo svete nemá obdobu. O najšialenejšom festivale sveta sme už čo to na našej stránke popísali. Ak ste náhodou premeškali posledný článok, napraviť to môžete tu.

Festival rok čo rok navštívi nespočetné množstvo známych tvárí, blogeriek či modeliek a svojimi neobyčajnými outfitmi sa nezabudnú pochváliť na sociálnych sieťach. My sa dnes pozrieme na krásky, ktoré nás zaujali nielen tým, čo mali na sebe. Prelustrovali sme Instagram a vybrali pre vás niekoľko záberov, ktoré ulahodia snáď každému oku. Prostredníctvom nich tak môžeme aj my pocítiť tamojšiu nezameniteľnú atmosféru festivalu. Dosť už bolo slov, prejdime na samotné fotografie.

Domov
Zdieľať
Diskusia