Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2017, 12:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Cruise nezvládol kaskadérsky kúsok počas natáčania Mission: Impossible 6. Údajne má zlomené kosti v členku a snímku vraj čaká odklad

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Pevne veríme, že sa Tom uzdraví čo najskôr. Film by totiž pri príliš veľkom odložení čakala v kinách poriadna konkurencia zo strany ostatných štúdií.

Ak ste si otvorili náš nedávny článok, týkajúci sa nešťastného úmrtia kaskadérky Joi “SJ” Harris počas natáčania druhého Deadpoola, tak vám určite neunikla ani krátka správa o Tomovi Cruisovi, ktorý sa podľa najnovších informácií zranil na pľaci Mission: Impossible 6 v Londýne, keď sa sám pokúšal preskočiť z jednej budovy na druhú. No a keďže sme v súvislosti s jeho situáciou vtedy ešte nevedeli nič konkrétne, rozhodli sme sa počkať na nejaké podrobnejšie správy. Ako sa však teraz ukázalo, rozsah Tomových zranení je údajne vážnejší, než sa pôvodne predpokladalo. Röntgenové vyšetrenie vraj odhalilo dve zlomené kosti v hercovom členku, čo by malo zapríčiniť zastavenie natáčania až na tri dlhé mesiace. Cruise by sa mal v najbližšom období vrátiť späť do Spojených štátov, kde sa podrobí liečbe.

Tom Cruise nezvládol kaskadérsky kúsok počas natáčania Mission: Impossible 6. Údajne má zlomené kosti v členku a snímku vraj čaká odklad
Zdroj: Paramount Pictures/Chris McQuarrie

Odloženie už v poradí šiesteho dielu úspešnej série Mission: Impossible by mohlo štúdiu Paramount dozaista spôsobiť poriadne vrásky na čele. Premiéra filmu bola totiž pôvodne naplánovaná na 27. júla (července) 2018, kedy mu nehrozila žiadna priama hrozba od konkurencie. Lenže s možným posunom by sa Ethan Hunt mohol dostať na plátna kín pokojne až niekedy v novembri (listopad), prípadne v decembri (prosinec), kvôli čomu by sa okamžite ocitol v boji hneď s niekoľkými ďalšími projektami. 20th Century Fox uvedie Bohemian Rhapsody, Disney zasa Mary Poppins Returns, od Warner Bros. uvidíme Aquamana, no priestor dostane aj Bumblebeeho spin-off, Mortal Engines od Universalu či Spideyho animák v podaní Sony. A to všetko v decembri 2018. Štúdio Paramount však vo svojom stanovisku uvádza, že k posunu nedôjde a júlová premiéra aj naďalej platí. Nuž, sme nesmierne zvedaví, ako sa celá situácia nakoniec vyvinie. Na nižšie priloženom videu si môžete pozrieť hercov nepodarený kúsok.

Myslíte si, že po tomto zranení začnú Tomovi filmári a štúdiá zakazovať podobné akčné scény? Koniec koncov, ani on už nie je najmladší, aj keď množstvo nebezpečných scén stále zvláda úplne sám. Napríklad taký režisér James Gunn si servítku pred ústa rozhodne nedával. V nedávnom poste na facebooku (pod textom) sa totiž okrem niekoľkých slov adresovaných zosnulej kaskadérke z druhého Deadpoola pomerne štipľavo vyjadril aj na tému hercov, ktorí tvrdia, že všetky kúsky zvládajú sami. Tieto reči sú podľa neho takmer vždy klamstvom a je presvedčený o tom, že takýto herci iba okrádajú kaskadérov o ich zásluhy. Meno herca v texte síce nepadlo, všetci ale veľmi dobre vieme, že narážal práve na Cruisea. Čo na jeho slová hovoríte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia