Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2017, 12:43
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Terminátor 6 sa začne natáčať už o niekoľko mesiacov! Čo od neho môžeme po príbehovej stránke očakávať?

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Cameron plánuje po Genisys prinavrátiť Terminátorovi jeho starú slávu.

Koncom júla sme vás informovali o tom, že James Cameron má v pláne oživiť ságu Terminátora novou trilógiou pod jeho odborným dohľadom. Podľa najnovších informácií sa má natáčanie začať v marci (březen) roku 2018 a v hlavnej role by sme mali počítať so starým dobrým Arnoldom Schwarzeneggerom. Vzhľadom na to, že osobne svoju účasť vo filmoch potvrdil, pokladáme danú informáciu za prakticky stopercentne potvrdenú. Myslíme si, že po nie príliš vydarenom Genisys (2015) si Terminátor rozhodne zaslúži lepšie zakončenie, ktoré mu azda najideálnejšie môže dopriať práve James Cameron. No a s predpokladaným režisérom Timom Millerom (Deadpool) by trilógia nemusela dopadnúť vôbec zle, čo poviete? 

Kam sa v nových častiach s príbehom posunieme nie je zatiaľ ešte isté, ale kľúčovým komponentom by podľa slov Jamesa Camerona mohlo byť ľudské ja pôvodného T-800. Nie je teda vôbec vylúčené, že v novej časti (či častiach) si Arnold zahrá živú ľudskú bytosť, z ktorej DNA sa čerpalo pri vytváraní modelu T-800. Ako James povedal, máme sa ale sami seba spýtať - prečo si stroje vybrali práve Arnolda? Mal azda nejaké prepojenie na Skynet? Alebo išlo len o číru náhodu? Tieto otázky sa nám možno rozhodnú tvorcovia zodpovedať práve prostredníctvom novej trilógie. Veríme, že, sa im to podarí lepším spôsobom, než aký sme mali možnosť vidieť prostredníctvom vystrihnutých scén v rámci Terminátora 3. Ste s touto krátkou scénou oboznámení?

Domov
Zdieľať
Diskusia