Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 11:54
Čas čítania 0:00
Dominika Kubinyova K.

Masturbujúce ženy fajčiace cigaretu vo vani či postavy zvliekajúce sa z vlastnej kože. Britská umelkyňa kreslí portréty žien a ich démonov

Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Obrázky sú poháňané sexom a každý charakter je zobrazený s bezstarostnou osobnosťou.

Veľa mužov hovorí, že my ženy sme prišli z pekla. Vraj preto máme tak veľmi rady horúce sprchy, a aj keď vyzeráme nežne a nevinne ako malé šteniatka, naozaj sme niekedy diabolské bytosti. Viac bláznivé a zlé než väčšina našich mužských polovičiek. Obopíname naše pazúry a telo okolo tých ich a požierame ich duše zaživa. Teda aspoň tak to tvrdia.

Londýnska ilustrátorka a umelkyňa Polly Norton vo svojich kresbách zobrazuje ženy podľa toho, ako ich často vidia muži. Ilustrácie emancipovaných žien sú založené na reprezentácií žien 21. storočia a ich životov. Obrázky sú poháňané sexom a každý charakter je zobrazený s bezstarostnou osobnosťou, často nahé a poddajné, ale aj rovnomerne silné a nespútané.

Po ukončení štúdia na Loughborough Univerzite v roku 2011, Polly už pracovala pre veľa klientov ako napríklad Bloomsbury Publishing, Dazed Digital, Hunger, Dr Martens, Complex Magazine a aj Gucci. Polly bola taktiež oslovená známym časopisom Dazed and Confused, a vďaka nim mala možnosť rozprávať pred tisíckami ľudí o digitálnom umení pre Apple Store v Londýne. 26-ročná umelkyňa vytvára svoje ilustrácie pomocou pera a následne použitím počítačových programov ich vyfarbuje a upravuje pred koncom.

Démonky na Pollyných obrázkoch často masturbujú, válajú sa po posteli či vo vani a vlastne si vždy robia to, čo sa im zachce. Veríme, že majú stelesňovať ideu moderného feminizmu, alternatívu k nerealistickej feminite, s ktorou sa každý deň stretávame. Pollyne ilustrácie sú realitické, a umožňujú ľuďom pohľad do našich komfortných zón, na to, ako to naozaj vyzerá v životoch väčšiny mladých žien. Nechýbajú chlpy po tele, strie, neupratané izby a iné podobné "nedokonalosti".

Výtvory sú urobené viac-menej tak, aby viac uspokojili nás ženy ako mužov. Tieto moderné, selfiečkové a sexovacie baby nevyzerajú, že by ich niečo trápilo a radostne sa poddajú svojim najtajnejším a hriešnym túžbam.

Okrem širokého portfólia a zaujimavého pohľadu na svet má Polly aj svojú vlastnú kolekciu tričiek a krytov na telefóny, ktoré si môžete zakúpiť na jej oficialnej stránke.

Nezabudnite jej dať aj follow na Instagrame, ktorý je plný jej kresieb, nadchádzajúcich projektov a unikátneho merchu. Ak túžite nosiť jeden z jej unikátných výtvorov aj na sebe, zamierte na www.pollynorstore.co.uk

 

Príspevok, ktorý zdieľa POLLY NOR (@pollynor),

Domov
Zdieľať
Diskusia