Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2017, 19:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Aké filmy sú potvrdené pre DCEU do budúcnosti a čo nové sme sa dozvedeli o Batgirl a Wonder Woman 2?

FILMY A SERIÁLY BATGIRL WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Warner Bros. predstavilo hneď deväť pripravovaných komiksoviek.

Počas včerajšieho DC panelu v rámci Comic-Conu sme sa dočkali hneď niekoľkých zaujímavých noviniek a informácií. Okrem trailerov či klipov sme dostali aj zoznam filmov, ktoré vo Warner Bros. plánujú zapracovať do svojho DC univerza. K väčšine z nich nebol priradený žiadny dátum, s určitosťou však môžeme povedať, že v štúdiu momentálne pracujú na celkom deviatich nových snímkach. Nasledovný zoznam je zoradený podľa poradia, v akom boli jednotlivé snímky predstavené:

Aquaman

Shazam

Suicide Squad 2

The Batman

Justice League Dark

Batgirl

Green Lantern Corps

The Flash / Flashpoint

Wonder Woman 2

Aké filmy sú potvrdené pre DCEU do budúcnosti a čo nové sme sa dozvedeli o Batgirl a Wonder Woman 2?
Zdroj: Warner Bros. Interactive Entertainment

O Aquamanovi či Flashovi sme sa už celkom rozpísali (napríklad tu a tu), preto si teraz posvietime na projekty, o ktorých máme aspoň nejaké nové informácie. Už vieme, že Batgirl dostal na starosti Joss Whedon. Ten práve finišuje s dotáčkami pre Snyderovu Justice League, hneď potom ale začne pracovať na sólovke pôvabnej hrdinky a Batmanovho sidekicka. Šéf DCEU Geoff Johns sa na margo projektu vyjadril nasledovne:

Odporúčané
Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? 18. decembra 2020, 13:02

„Batman je viac než len samotný Batman. S Jossom Whedonom urobíme Batgirl, začne sa nakrúcať budúci rok. A to je len začiatok! Chceme preskúmať Batmanovo univerzum s úplne novým prístupom a poriadne dôkladne.“

Pokiaľ teda všetko dobre pôjde, prvá klapka k Batgirl by mohla padnúť už v roku 2018. Zatiaľ nie je známe, kto si ju zahrá, ale v hre sú údajne aj Katherine Langford, Elle Fanning, Jane Levy či Emma Roberts.

Aké filmy sú potvrdené pre DCEU do budúcnosti a čo nové sme sa dozvedeli o Batgirl a Wonder Woman 2?
Zdroj: Warner Bros.

Ďalší zaujímavý projekt je Wonder Woman 2. Prvý diel znamenal pre DCEU ohromnú vzpruhu, získal pochvaly kritikov (najmä v USA) a ešte stále je v kinách hojne navštevovaný. O pokračovaní sa začalo hovoriť prakticky ešte pred premiérou jednotky. Geoff Johns potvrdil, že momentálne začína svoju prácu na scenári, na ktorom bude spolupracovať s režisérkou Patty Jenkins (Johns pomáhal na scenári aj pri jednotke, hoci nebol uvedený v titulkoch). Zatiaľ nie je známy predpokladaný začiatok produkcie.

Ako sa vám páči zoznam pripravovaných filmov? Ktorý z nich by ste radi videli čo najskôr?

Domov
Zdieľať
Diskusia