Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Cez 2000 fotiek z najtajnejších nebezpečných misií zdieľali na Facebooku. Špeciálna jednotka SAS si kvôli členom zavarila

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príslušníci špeciálnej jednotky SAS zabudli na protokol.

Špeciálna jednotka SAS patrí medzi najlepšie bojové skupiny so schopnosťou zasiahnuť do niekoľkých hodín kdekoľvek na svete a vyriešiť akýkoľvek závažný problém. Nedostane sa do nej len tak hocikto, pretože vstup do SAS vyžaduje mimoriadne náročný tréning, ktorý človeka preverí fyzicky a najmä psychicky. Okrem toho musia jej príslušníci podpísať aj dokument, kvôli ktorému nesmú nikomu rozprávať detaily o jednotlivých operáciách, taktike či tréningu. Dokument sa samozrejme nevzťahuje len na verbálne porušenie, ale aj zdieľanie audiovizuálneho materiálu, čo v posledných mesiacoch neznáma časť špeciálnej jednotky veselo porušovala na sociálnej sieti Facebook. Jej príslušníci vo svojej vlastnej skupine zdieľali viac ako 2000 fotografií, na ktorých sa objavujú najnovšie zbrane a miesta, o ktorých by sa verejnosť nemala dozvedieť a aj keď si jej členovia dali záležať a začiernili si tváre, teraz im hrozí vyšetrovanie a následný trest. Zdieľaním skutočných fotografií z tých najnebezpečnejších misií vytvorili značný bezpečnostný risk, a tak budú za svoje skutky pykať.

Domov
Zdieľať
Diskusia