Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 23:20
Čas čítania 0:00
johnnybravo

McGregor Mayweathera pomyselne vyplieskal a potom ho ešte buchol po hlave. Londýnska tlačovka ukončila mediálne šialenstvo posledných dní

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tlačovka v Londýne bola poslednou zo série.

Európski fanúšikovia sa konečne dočkali a Floyd Mayweather s Conorom McGregorom úspešne zavŕšili svoju štvrtú tlačovú konferenciu pred blížiacim sa augustovým súbojom. Všetkým bolo dopredu jasné, že Floyd veľa fanúšikov v Londýne nenájde, čo sa napokon aj potvrdilo, keďže v provizórnom ringu diváci oslavovali írskeho bojovníka a Floyd si veľa podpory z publika nevypočul. Aj dnešná posledná tlačovka priniesla zopár zaujímavých momentov, McGregor v sebe zase raz nezaprel veľkého šoumena a verbálne aj neverbálne mal navrch, pretože Floyd nedokázal za štyri dni vymyslieť nič iné ako "quitter" a "tap tap tap". 

Už na začiatku dostal Mayweather od McGregora pomyselný výprask a v momente, keď sa boxer otočil, Conor začal rukami naznačovať, ako ho plieska po zadku. Vzájomné dotyky však neskôr prešli z pomyselnej hranice do skutočnosti, pretože McGregor pri jednej z prechádzok po ringu chytil Mayweatherovu hlavu, čo sa mu samozrejme nepáčilo a Ír tak bol po celý čas v strehu, či mu Mayweather nebude chcieť vyviesť čosi podobné. Na konci celej tlačovky dostali ešte novinári príležitosť spýtať sa zopár otázok, čo vyvrcholilo tak, že Conor opätovne zopakoval svoju predpoveď o tom, ako Floyd pôjde k zemi do konca štvrtého kola. Mediálne šialenstvo je teda za nami, ale v nasledujúcich týždňoch môžeme očakávať súboje na sociálnych sieťach, ktoré potom o 6 týždňov nahradí vytúžený súboj.




 





Domov
Zdieľať
Diskusia