Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2017, 21:12
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Izraelská vojačka, ktorá vyzerá, akoby do armády zablúdila z modelingového móla. Kim si plní svoju povinnosť a naplno si to užíva

ZAUJÍMAVOSTI IZRAEL
Uložiť Uložené

V Izraeli je vojenská služba povinná.

Takmer každý občan Izraela musí vo veku od 18 do 26 rokov vstúpiť do národných ozbrojených síl a výnimky vo všeobecnosti nedostávajú ani ženy. Svoju povinnosť si preto poctivo plní aj Kim Mellibovsky, ktorej uniforma mimoriadne pristane a zo dňa na deň sa z nej stala menšia hviezda na sociálnych sieťach. Kim zrejme nečakala, že sa o jej fotografie strhne taký obrovský záujem, a tak si už stihla svoj profil nastaviť ako súkromný, čo však neurobila dostatočne skoro a väčšina záberov sa dostala na Facebook či Twitter.

O Kim toho nikto v médiách veľa netuší, pretože nepatrí medzi známe osobnosti a aj keď vyzerá skvele, zrejme sa aktívne nevenuje modelingu. Na svojom profile na Instagrame sa pravidelne chválila nielen s fotografiami zo svojho bežného života, ale svojich fanúšikov, ktorých v priebehu niekoľkých posledných dní pribudlo už 20-tisíc, zásobovala aj zábermi zo svojich vojenských aktivít. Nevedno, či svoj profil nastavila ako súkromný kvôli tomu, že ju jednoducho začalo otravovať priveľa ľudí, alebo sa len zľakla z náhlej publicity, ak by však náhle získanú popularitu uchopila zo správneho uhla, ešte by sme o nej v budúcnosti mohli počuť.




Odporúčané
Slovenka Diana žije v Izraeli: Keď pípne SMS, máme 90 sekúnd na to, aby sme sa dostali do krytu Slovenka Diana žije v Izraeli: Keď pípne SMS, máme 90 sekúnd na to, aby sme sa dostali do krytu 9. októbra 2023, 16:00







Domov
Zdieľať
Diskusia