Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2017, 15:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Milovala ich aj Marilyn Monroe. Špicaté podprsenky boli obrovským hitom v polovici 20. storočia, ale vyzerali dosť vtipne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Špicaté podprsenky niektoré ženy milovali aj napriek zvláštnemu tvaru.

V polovici 20. storočia sa do širokého povedomia verejnosti a najmä žien dostali špicaté podprsenky. Ženská spodná bielizeň s anglickým názvom „bullet bra“ bola neobyčajne ostrá a spopularizovali ju najmä známe ženy, ktoré si tieto podprsenky s obľubou obliekali pod svetre a vytvárali vďaka tomu zaujímavý pohľad na svoj dekolt. Špicaté podprsenky zažívali najväčší rozmach v 40. a 50. rokoch minulého storočia a veľkou fanúšičkou bola hviezda Marilyn Monroe, avšak na jej nosenie sa odvážili aj moderátorky, herečky či speváčky. Svojím špecifickým tvarom neboli pre ženy práve najpohodlnejšie a v samotnom vrchole jednotlivých košíčkov vždy zostával kúsok prázdneho miesta, ale ženy si aspoň mohli byť isté, že ak si pod svoj sveter oblečú špicatú podprsenku, určite nezostanú nepovšimnuté. Postupom rokov sa začali objavovať aj v súčasnosti a niektoré spoločnosti ich aj stále vyrábajú v rôznych verziách, na prechádzke po meste by si ich však na ženách väčšinou hľadal len ťazko.

Domov
Zdieľať
Diskusia