Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 15:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vedci objavili v austrálskom mori tvora, ktorý vyzerá ako mužský pohlavný orgán. Internet sa nedokázal zdržať vtipných poznámok

ZAUJÍMAVOSTI MORE
Uložiť Uložené

Morský červ sa celkom nešťastne podobá na časť ľudského tela.

Austrálski vedci pred pár dňami po mesiaci ukončili svoj výskum vo vodách východného pobrežia kontinentu a po návrate späť do laborátorií zverejnili fotografie mnohých bizarných živočíchov, ktoré objavili. Expedícia sa zameriavala na živočíchy žijúce v obrovských hĺbkach a skutočne sa im podarilo nájsť hromadu zaujímavých tvorov, avšak všetky z nich zatienil takzvaný peanut worm. Živočíchy známe ako sipunkuly sa vyznačujú zvláštnym uhorkovitým telom a dorastajú až do dĺžky 50 centimetrov, pričom niektoré z nich môžu výrazne pripomínať aj jednu časť ľudského tela.

Objavená sipunkula okamžite získala na internete pozornosť užívateľov, pretože jej vzhľad dokonale pripomína mužský pohlavný orgán a ľudia na Twitteri sa nedokázali zdrzať všemožných vtipných poznámok. Austrálskych vedcov sa vypytovali, ako hlboko skutočne zašli, keď našli sexuálnu pomôcku a všetci sa spokojne zhodli na tom, že definitívne nejde o morského živočícha, ale o obyčajný penis. Viac informácií o celej expedícii nájdeš na tomto odkaze, takže ak ťa nezaujimajú iba morské pohlavné orgány, dozvieš sa tam aj hromadu ďalších faktov. 

Odporúčané
Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor) Expert na žraloky: V Egypte zabil ženu defektný žralok. Vo vode nesmieš spanikáriť, takmer nikdy nechce zaútočiť (Rozhovor) 5. júla 2022, 14:30











Domov
Zdieľať
Diskusia