Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 11:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518 a James Cole predstavujú novinku Nemám pro tebe lék z albumu Ultra! Ultra!, ktorý uzrie svetlo sveta o pár dní

HUDBA
Uložiť Uložené

Hlava pražského BigBoss labelu vydáva svoje ďalšie sólo, no ešte pred tým tu máme ďalšiu plnohodnotnú ukážku.

Každý fanúšik PSH a pražského labelu BiggBoss už snáď mal možnosť zaregistrovať, že o pár dní sa na svet dostane najnovší sólový projekt hlavného člena - Vladimira 518. Ten nám počin zo svojej dielne sľúbil už o niečo skôr, a tak sme veľmi radi, že konečne nadišiel čas a budeme mať možnosť počuť jeho posun. Album dostáva názov Ultra! Ultra! a podľa samotného autora ide o tvrdú záležitosť, a to aj napriek tomu, že pôvodný plán bol trochu iný. Hudba by však mala vychádzať z interpreta prirodzene, takže je to v úplnom poriadku. Ešte pár dní pred oficiálnym vydaním sme sa dočkali aj ďalšej plnohodnotnej ukážky, ktorá dostáva názov Nemám pro tebe lék a hosťuje na nej aj James Cole. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postarala ďalšia z pražských legiend - DJ Wich a vy si teraz vychutnajte výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia