Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 22:13
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Pilot seriálového Snowpiercera zrežíruje Scott Derrickson, režisér Doctora Strangea s hororovou minulosťou

FILMY A SERIÁLY SNOWPIERCER
Uložiť Uložené

Post-apokalyptický film uvidíme už budúci rok, a to v seriálovom spracovaní.

Joon-ho Bongov film Snowpiercer o vlaku brázdiacom cez zamrznutý svet zničenej a skazenej budúcnosti už figuroval v našom samostatnom zozname najlepších post-apokalyptických filmov 21. storočia. Minulý rok sa objavili prvé informácie o jeho seriálovom spracovaní a dnes môžeme pokojne potvrdiť fakt, že sa ho dočkáme už na budúci rok. Podľa zrojov by sme mali bližšie a detailnejšie nahliadnuť jednak na svet samotný, ale aj na rozdelenie spoločnosti do jednotlivých vrstiev. Pravdou je, že dej Snowpiercera je ideálny pre seriálové spracovanie a my sme zvedaví, ako to nakoniec dopadne.

Pilot seriálového Snowpiercera zrežíruje Scott Derrickson, režisér Doctora Strangea s hororovou minulosťou
Zdroj: CJ Entertainment

Stanica TNT sa po novom môže pochváliť Scottom Derricksonom, režisérom Doctora Strangea či hororu Sinister, ktorý zrežíruje pilotnú epizódu a ďalej ostane ako výkonný producent. Jediným potvrdeným členom obsadenia je zatiaľ herec a hudobník Daveed Diggs (The Get Down). Mal by si zahrať väzňa z konca vlaku žijúceho v kriticky zlých podmienkach. Viac informácii zatiaľ nemáme, ale postupne vás budeme informovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia