Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2017, 19:13
Čas čítania 0:00
Marek R.

Budete spochybňovať vlastný zrak. Kúzelník posunul trik s palcom na novú úroveň

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Rokforte by patril k najlepším.

Veľa z nás túžilo v detstve stať sa kúzelníkom, keďže napríklad taký David Copperfield a jeho triky boli veľkými neznámymi, ktoré sme sa snažili rozlúštiť. To nám však vôbec nešlo, a tak sme skúšali aspoň tie najjednoduchšie kúzla za pomoci či už vlastného tela, alebo napríklad kariet.

Čo sa týka trikov s vlastným telom, každému sa hneď vybaví klasické kúzlo s palcom. Dokážete sa ho naučiť za pár sekúnd, no ohúrite ním maximálne malé deti, pre ktoré sa razom stanete najlepším kúzelníkom na svete. Keď ho však posuniete na novú úroveň, aj dospelí budú pozerať neveriacky a s otvorenými ústami. Chlapík, ktorý si na Facebooku hovorí Magician Stranger, síce nie je ešte žiadne zvučné meno, no možno sa ním aj vďaka tomuto stane. Na svojej fanpage má zatiaľ len menej ako tisíc lajkov, no video na Youtube si za jeden deň pozrelo už 80 000 ľudí (hodinu po dopísaní už 240 000) a verme teda, že sa mu podarí preraziť, keďže je naozaj aktívny a každý deň sa podelí o jeden trik. Práve trik číslo 85 sa týkal palca a nebudete veriť, čo vaše oči vidia.

Domov
Zdieľať
Diskusia