Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2017, 19:58
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Gril, 50 balení mozzarelly či domáce zvieratká. Uber sa podelil o najbizarnejšie predmety, ktoré si zákazníci zabúdajú v autách

ZAUJÍMAVOSTI UBER
Uložiť Uložené

Sombrero či gitaru pochopíme. Prečo však so sebou niekto nosí igelitku plnú vlastných vlasov?

Pracovať ako vodič Uberu musí byť nesmierne zaujímavé. Každý deň je odlišný, stretávaš zaujímavých ľudí a okrem iného môžeš po svojich zákazníkoch nájsť veľmi zvláštne veci. Aj keď ich potom samozrejme vraciaš, v niektorých prípadoch ide o skutočne bizarné nálezy. Všetko to dokazuje malé zhrnutie inventáru skladu Uberu v Londýne, ktoré nám prináša množstvo prekvapujúcich informácií. Za šesť mesiacov sa stratí približne 5 000 rôznych predmetov, najčastejšie zabúdané sú (v poradí) mobil, prsteň, kľúče, peňaženka, okuliare, príručná taška, občiansky preukaz, rukavice, nabíjačka a slnečné okuliare.

Gril, 50 balení mozzarelly či domáce zvieratká. Uber sa podelil o najbizarnejšie predmety, ktoré si zákazníci zabúdajú v autách
Zdroj: UBER

V rámci celého sveta najviac zabúdajú Američania žijúci v Los Angeles, za nimi nasledujú obyvatelia New Yorku a San Francisca. Zatiaľ najstratovejší deň bol 30. október 2016, najviac sa veci strácajú v nedeľu, najmenej v stredu. Uber si však pre nás pripravil aj zaujímavý zoznam najzvláštnejších vecí, ktoré kedy ľudia v ich autách zabudli a často ide o veľké prekvapenia. Vodiči vo svojich autách našli rodinné šperky, gril či dokonca obrazy, ktoré muž z pomsty ukradol svojej priateľke. Iný príbeh zasa hovorí o poctivom vodičovi, ktorý cestoval stovky kilometrov, aby vrátil rodinné šperky obrovskej hodnoty. Samozrejme, pokiaľ si v Uberi niečo zabudneš ty, cez aplikáciu vieš priamo kontaktovať vodiča. Mimochodom, stratené veci, pri ktorých je to možné, dáva Uber po mesiacoch bez nájdeného majiteľa na charitu.

skialpinistické vybavenie svadobné šaty šarkan
ukradnuté obrazy nepriestreľná vesta kvetináč aj s rastlinou
homár 50 balení mozzarelly sveter pre psa
gitara gril kontaktné šošovky
stolička drevený klobúk paralyzér
mikrovlnka sombrero vysávač
súčiastka na hydrant zariadenie na masáž chrbta rodinné šperky
perlové náušnice horčica taška s peniazmi
okuliare z Harryho Pottera Biblia husle
tiket do lotérie zlatá rybička igelitka plná vlastných vlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia