Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017, 2:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kto by nechcel bývať na hrade? Úžasná britská stavba s prekrásnou záhradou môže byť tvoja len za cenu niekoľkých bytov

ZAUJÍMAVOSTI ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Každý z nás chcel byť v detstve kráľom.

Určite si mnoho z nás niekedy chcelo vyskúšať, aké je to vládnuť. Túto možnosť ti síce dnes neponúkame, môžeš sa k nej však na chlp priblížiť, ak sa staneš vlastníkom tohto hradu. Vlastniť hrad pritom vôbec nie je ničím nereálnym, tento môžeš mať napríklad len za 550 000 libier. Za, na hradné pomery, nie až tak devastujúcu sumu dostaneš život ako z rozprávky. Samotný hrad je veľmi malý, zato však útulný. Nájdeš v ňom krb, spálňu, obývačku, pracovňu, garáž, kúpeľňu a predovšetkým obrovskú záhradu a ku všetkému dostaneš aj zariadený domček pre návštevy.

Kto by nechcel bývať na hrade? Úžasná britská stavba s prekrásnou záhradou môže byť tvoja len za cenu niekoľkých bytov
Zdroj: rightmove

Nachádza sa však ďaleko od všetkého, leží v grófstve Warwickshire, neďaleko mesta Long Compton, a takpovediac uprostred ničoho. Najbližšia "civilizácia" je vzdialená až niekoľko kilometrov a bez auta môže byť život na hrade v 21. storočí celkom solídny problém. Hrad bol postavený v roku 1830 a navrhol ho architekt Edward Blore, ktorý zodpovedá napríklad aj za rozšírenie Buckinghamského palácu. Za cenu drahšieho londýnskeho bytu tak dostaneš veľmi dobré a najmä zaujímavé a dobrodružné bývanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia