Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2017, 12:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jackie Chan sa zapletie s mladou ženou, s ktorou ho spája puto z predchádzajúceho života. Sledujte prvé zábery z čínskeho sci-fi Bleeding Steel

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Krátky teaser trailer toho síce veľa neprezradí, svojou zápletkou však zaujať dokázal. Plnohodnotná ukážka snáď dorazí už čoskoro.

O akčnom sci-fi thrilleri s názvom Bleeding Steel, v ktorom si hlavnú úlohu strihne legendárny Jackie Chan, ste sa u nás mohli naposledy dočítať ešte koncom decembra, keď sme prostredníctvom článku s menej známymi sci-fi a fantasy snímkami pomaličky pokukovali po roku 2017. Odvtedy už ale nejaký ten mesiac ubehol a my si dnes vďaka krátkemu teaser traileru môžeme konečne vychutnať úplne prvé zábery. Tie síce nič konkrétne neponúknu, ako lákavý predkrm však dozaista postačia.

Chan si vo filme zahrá agenta špeciálnych jednotiek, ktorý chráni mladú ženu pred zlovestným kriminálnym gangom. Zároveň však cíti, že ho s ňou spája akési zvláštne puto, akoby sa už stretli v predchádzajúcom živote. Za scenárom spolu s réžiou stojí Leo Zhang (predtým iba Gei Ye Shou Xian Hua) a okrem vyššie spomínanej hviezdy sa objaví napríklad aj Tess Haubrich, Callan Mulvey, Nana Ou-Yang, Erica Xia-Hou, Show Lo či Damien Garvey. Premiéra v Číne je momentálne naplánovaná na 22. decembra 2017. Zvyšok sveta si na svoj dátum musí ešte počkať. Ak by sa snímka Bleeding Steel objavila aj u nás, zašli by ste do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia