Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2017, 17:17
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Suge Knight tvrdí, že vie, kto zabil Tupaca. Vraj chceli pôvodne zastreliť jeho

ZAUJÍMAVOSTI TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

Pravdu sa možno nikdy nedozvieme, no Suge Knight prináša na celú vec svoj pohľad.

Suge Knight je osoba, ktorá je jednoznačne viac nenávidená než milovaná. Jeden zo zakladateľov Death Row Records, jej bývalý CEO a človek, ktorý sa viezol s Tupacom v jeho BMW v osudnú noc, má na konte viacero nelegálnych praktík. Média o ňom aktuálne píšu ale najmä preto, lebo prostredníctvom svojho právnika vydal oficiálne prísažné vyhlásenie ohľadom toho, kto zabil 2Paca. Momentálne existuje viacero verzií onej vraždy, ktorá sa možno nikdy nevyrieši, a Suge k nim pridáva tú svoju.

Podľa jeho slov bol Tupac len vedľajším cieľom a guľky boli určené Sugeovi. Za celou vraždou mali pritom byť dvaja ľudia - Sugeova bývalá manželka Sharitha a bývalý šéf ochranky Death Row Records Reggie Wright, Jr. Rovnaká verzia príbehu sa objavuje aj v novom dokumente 2 Pac - Assassination: Battle For Compton, o ktorom Suge hovorí ako o absolútne pravdivom. Sugea chcela jeho bývalá žena vraj zabiť preto, aby získala čo najväčšiu časť majetku. Nie je to po prvýkrát, čo je s prípadom spajané meno Reggieho Wrighta, ale ten má na to jasný názor: "[Viaceré osoby sa ma snažili spojiť s Tupacovou vraždou] a všetci títo ľudia teraz umierajú. Stále ostatným hovorím, že Boh nemá rád zlých ľudí. Snáď sa z toho ľudia poučia." Na záver dodám len menšiu zaujímavosť - na Tupaca bolo vystrelených dokopy 14 guliek, z ktorých 4 ho zasiahli, Sugea pritom trafil len šrapnel. 

Suge Knight tvrdí, že vie, kto zabil Tupaca. Vraj chceli pôvodne zastreliť jeho
Zdroj: bet.com
Domov
Zdieľať
Diskusia