Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2017, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Lámavici STU nebude núdza o zábavú aj skvelý line-up. Príďte si vychutnať živé vystúpenia Horkýže Slíže, Polemicu aj chalanov z H16

REFRESHER
Uložiť Uložené

Incheba Expo Aréna bude opäť hostiť obrovskú študentskú párty, na ktorej určite nemôžeš chýbať.

K vysokoškolskému životu v našom hlavnom meste bez pochýb patria aj atraktívne študentské akcie, ktoré najčastejšie definuje obrovská návštevnosť a zábava až do skorých ranných hodín. Vysokoškoláci potvrdili túto skutočnosť aj na poslednej vypredanej Beánií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, a tak sa organizátori budú snažiť tento rok posunúť latku o niečo vyššie a prichádzajú s niekoľkými novinkami a vylepšeniami. Lámavica STU sa bude konať už tento štvrtok - 06.04. v Incheba Expo Aréne, kde už tradične nebude chýbať ani našľapaný line-up rôznych žánrov, aby si prišiel na svoje skutočne každý.

Tešiť sa môžete na Polemic, Horkýže Slíže aj chalanov z H16, teda menovite Otisa, Ciga a DJa Grimasa. Samozrejme sa nezabudlo ani na priaznivcov elektronickej hudby, takže sa môžeš tešiť na DJ Milana Lieskovského a DJ Emtydee, ktorí budú návštevníkov baviť až do svitania. O skvelý zážitok z koncertov sa postará nový dodávateľ ozvučenia, ktorý si pre návštevníkov pripravil naozaj kvalitný zvukový systém a nevídané svetelné efekty a samozrejmosťou bude aj livestream z podujatia. Ten budete môcť sledovať na oficiálnej fanpage. To teda v preklade neznamená, že máš ostať doma a pozerať do monitora ale práve naopak, odporúčame zúčastniť sa, aby si potom nemusel ľutovať.

Na Lámavici STU nebude núdza o zábavú aj skvelý line-up. Príďte si vychutnať živé vystúpenia Horkýže Slíže, Polemicu aj chalanov z H16

Tento rok na teba nečakajú žiadne rady, vďaka 3 samostatným vstupom, ktoré budú jasne vyznačené LED panelmi a k novému vstupu taktiež pribudne ďalšia šatňa. Okrem skvelého hudobného zážitku si môžeš odniesť aj skvelé výhry z tomboly od zľavového portálu Zľavomat v hodnote 500 €. Na podujatie sa pohodlne dostatneš s taxi spoločnosťou Uber, ktorá poskytla pre všetkých zľavové kupóny. V prípade prvej registrácie získaš s promo kódom LSTU zľavu 8 eur na prvú jazdu a ak si už registrovaný používateľ tak získaš 25% zľavu na 2 jazdy s promo kódom LSTU25.

Akcia je primárne určená pre študentov STU, ale pokiaľ si z inej školy alebo už neštuduješ, môžeš prísť aj ty. Lístky si však zabezpeč čím skôr, pretože z dôvodu zvýšenia komfortu je kapacita Lámavice STU tento rok obmedzená na 3500 návštevníkov. Čo sa týka spomínaných lístkov, v predpredaji sa prvých 1000 ks predáva za zvýhodnených 9 €, zvyšných 2000 kusov za 12 €. No a pokiaľ sa cítiš ako V.I.P môžeš si zaobstarať jeden z 500 špeciálnych lístkov, ktorého cena je 15 €. Na mieste za lístky zaplatíš o pár eur viac – 14 € za normálny a 19 € za V.I.P.

20:00-21:30

DJ Kajo

21:30- 22:30

Polemic

23:00-00:00

Horkyze Slíže

00:00-1:00

H16(CIGO, OTIS)

1:00-3:00

DJ Milan lieskovsky

3:00- 5:00

DJ EMTYDEE

Na Lámavici STU nebude núdza o zábavú aj skvelý line-up. Príďte si vychutnať živé vystúpenia Horkýže Slíže, Polemicu aj chalanov z H16

Predpredaj vstupeniek prebieha na webe www.lamavicastu.sk a na internátoch a fakultách STU. No a pre viac informácií a aktualít odporúčame sledovať aj oficiálnu facebook udalosť. Vidíme sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia