Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2017, 12:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská urban kultúra sa opäť stretne pod jednou strechou na FASHION DEALã 2017, ktoré tentokrát prinesie aj viac umenia

REFRESHER
Uložiť Uložené

No space for hate, just pure love of the game.

 Neodmysliteľnou súčasťou teplejších mesiacov sa stala aj udalosť, ktorej cieľom bolo pri nultom a prvom ročníku hlavne ukázať širšej verejnosti kultúru s prívlastkom urban. Tá sa rozrastá do stále väčších rozmerov, a tak aj vďaka vám naberá FASHION DEALã na obrátkach a v aktuálnom roku sa pokúsi posunúť latku ešte vyššie. Každý jeden event sa niesol v duchu podtitulu NO SPACE FOR HATE, JUST PURE LOVE OF THE GAME a inak tomu nebude ani v tomto prípade, no prišiel čas presunúť sa z priestorov budovy na ulici Laurinská do majestátnej budovy Starej tržnice, ktorá sa nachádza v priamom centre Bratislavy. 

Organizátori budú mať k dispozícii viac ako 2 000 m2, no do týchto priestorov sa paradoxne dostane menej brandov na úkor umenia. Nasledujúcim ročníkom by malo  FASHION DEALã podčiarknuť pôvodnú myšlienku, pre ktorú vlastne vzniklo. Tou nikdy nebolo vytvoriť market, ale stretnutie urban kultúry pod jednou strechou. Samozrejme, značky, predajci a reselleri budú stále súčasťou, no dominovať bude práve tá umelecká časť. A preto podtitul pre nasledujúci ročník FASHION DEALã v Bratislave znie GALLERY OF STREET CULTURE. Ak ešte náhodou nevieš, tak táto obľúbená udalosť sa bude konať 31. mája, 1. a 2. júna 2017, takže si nezabudni dobre dátum poznačiť. 

Slovenská urban kultúra sa opäť stretne pod jednou strechou na FASHION DEALã 2017, ktoré tentokrát prinesie aj viac umenia

Viac informácií a aktualít nájdeš na tejto oficiálnej facebook udalosti

Domov
Zdieľať
Diskusia