Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 10:03
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Od kamaráta si požičal Lamborghini za 400-tisíc eur a o pár hodín s ním skončil v strome. So vzácnym vozidlom sa chcel ukázať v spoločnosti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Koniec večera, aký si určite nepredstavoval.

Jednému chlapíkovi z Thajska v tejto chvíli vôbec nezávidíme. Pred pár dňami sa rozhodol vybrať na večierok a aby sa v spoločnosti poriadne ukázal, ukecal svojho kamaráta, aby mu požičal jeho vzácne limitované Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce. Ide skutočne o limitovanú edíciu, o čom svedčí aj fakt, že tento automobil sa aktuálne v rôznych dražbách predáva za sumy od 400 až do 600-tisíc eur, ale dalo by sa povedať, že na cestách ich bude o jeden kus menej.

Muž síce zvládol odšoférovať vzácny automobil do reštaurácie, kde sa večierok konal, lenže pri návrate domov okolo tretej hodiny ráno, pričom v aute viezol ďalších dvoch kamarátov, nezvládol riadenie a na hlavnej ceste to napálil rovno do blízkej palmy. Samotná palma skončila zlomená na zemi, ale horšie na tom bolo Lamborghini, ktorého predná časť bola totálne zničená. Po príchode majiteľa na miesto nehody sa od neho policajti dozvedeli, že za auto zaplatil v Thajsku cez 1 milión eur, čo je pochopiteľné, pretože nákup auta sa v juhovýchodnej Ázii kvôli rôznym poplatkom a daniam vie predražiť aj dvojnásobne a chceli by sme vidieť, ako prebiehal rozhovor majiteľa s kamarátom, ktorému auto požičal. Svedok nehody len skonštatoval, že sa našťastie nikomu nič vážne nestalo, ale vodič po vystúpení z vraku auta celý zbledol a po celý čas si držal hlavu sklonenú v rukách a my sa mu koniec koncov nedivíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia