Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sfilmovaný Splinter Cell s Tomom Hardym bude veľkolepým akčným filmom. Odmieta pritom kopírovať Jamesa Bonda a Jasona Bournea

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ubisoft to s tými filmovými spracovaniami svojich slávnych herných značiek myslí vážne.

The Division sa už chystá, pričom bude režírovať Stephen Gaghan, ktorého najnovší počin s názvom Gold vám dozaista utkvel v pamäti vďaka poriadne lákavým trailerom s Matthewom McConaugheym. Hlavné roly si zahrajú Jake Gyllenhaal a Jessica Chastain. Vonku je už nejaký ten týždeň Assaassin Creed, no a pripravuje sa aj film Watch Dogs. Dlhé roky bolo však ticho o Splinter Cellovi, ktorému sa už veľmi dávno upísal Tom Hardy. Ubehlo však mnoho rokov a len málokto ešte dúfal v to, že Splinter Cell sa dostane na plátna kín, tobôž s Hardym v hlavnej role. Ubisoft a producent snímky Basil Iwanyk na nej stále poctivo pracujú, pričom sa čaká na finalizovanie scenára a Hardyho voľné obdobie, kedy by mohol začať natáčať. 

Mnohých poteší, iných zase sklame, že nepôjde o klasickú adaptáciu videohry. Hoci sú dej a postavy sveta Splinter Cell azda najreálnejšie zo všetkých videohier, ktoré sa dočkali filmových spracovaní, tvorcovia tohto projektu sa rozhodli, že jednoducho nenatočia herný príbeh. Chcú mať z toho akčný film Toma Hardyho, ktorý si zoberie z hernej série len to najlepšie. Zároveň sa chcú dištancovať od záporákov a oblastí, ktoré už ukázal James Bond či Jason Bourne. A prečo sa Hardy aj po rokoch snaží stále film dostať do kín? Údajne je náruživým hráčom a taktiež má v špeciálnych jednotkách množstvo priateľov. Nám už len ostáva dúfať, že z toho nebude fiasko, či už kvalitatívne alebo kasové. Tešíte sa?

PS: Rozhodne nepôjde o R-ko, snímka však nebude ani mäkká.

Domov
Zdieľať
Diskusia