Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2017, 12:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Woody Harrelson s Owenom Wilsonom prichádzajú so šialeným nápadom. Ich komédia Lost in London bude vznikať pred očami divákov naživo počas premiéry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Keď experiment, tak poriadne radikálny!

Woody Harrelson je pán. To hovoríme nielen na základe jeho predchádzajúcich úloh, ale aj kvôli novému projektu Lost in London. Komédiu zrežíruje sám Harrelson podľa vlastného scenára a aj si v nej zahrá. Koho? Samého seba. Príbehovo sa film zameria na „jednu z najhorších nocí“ v Harrelsonovom živote. Čo je však zásadnejšie: celý proces nakrúcania budú môcť diváci sledovať live priamo v kinosálach. V mimoriadnom experimente sa teda snúbi možnosť vidieť vznik aj samotný film naživo. Nápad je to značne šialený, ale toho si je jeho tvorca dobre vedomý. Ako vysvetľuje v priloženej ukážke, výsledok môže byť pecka, alebo blbosť. Vo filme si zahrajú aj Owen Wilson a Willie Nelson (obaja samých seba). Spektakulárna premiéra sa bude konať 19. januára 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia