Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2017, 14:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dvihol 4500 kilogramov a na raňajky zje 36 vajec. Pakistanský Hulk Arbab chce jedného dňa preraziť vo wrestlingu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Okrem iného si Arbab celkom rád vymýšľa.

Každý z nás sníva o tom, že sa jedného dňa stane úspešným človekom a inak to nie je ani v prípade Arbaba Khizera Hayata z Pakistanu. Už na prvý pohľad ti musí byť jasné, že Arbab nepatrí medzi obyčajných chlapíkov, pretože pakistanský silák meria 190 centimetrov a váži až neuveriteľných 430 kilogramov, čo je vo veku 25 rokov trošku hrozivé číslo. Napriek tomu, že si Arbab pravidelne od neznámych ľudí vyslúži prekvapené pohľady, jemu to nevadí a tvrdo si ide za svojím snom. Keďže o sebe vyhlasuje, že je najsilnejším mužom na celej planéte a jeho blízki ho prezývajú Pakistanský Hulk, raz by chcel tieto fyzické predispozície využiť v profesionálnom wrestlingu a nepohrdol by ani účasťou v siláckej súťaži.

Čo sa týka jedálnička tohto mohutného muža, denne vraj prijme 10-tisíc kalórií a prísne sa stará o to, aby nič neprekračoval, pretože udržiavanie váhy a budovanie svalstva je preňho najdôležitejšie v súvislosti s jeho snami. Na raňajky si preto dopraje 36 vajec, počas dňa vypije aj päť litrov mlieka a keďže miluje mäso, toho denne zje aj 3 kilogramy. Podľa jeho vlastných slov sa chce jedného dňa stať veľkým šampiónom, aby oplatil Bohovi to, že mu daroval takéto úžasné telo. A vyzerá to tak, že na svojej ceste za víťazstvom a úspechom má výborne našliapnuté, pretože sa mu už malo podariť dvihnúť 4500 kilogramov. Nevieme, či by to Arbab mohol nejakým spôsobom dokázať, pretože 4500 kilogramov je 10-krát vyššia váha než hmotnosť, ktorú sa podarilo dvihnúť súčasnému šampiónovi súťaže World’s Strongest Man Brianovi Shawovi. Keď teda Arbab neposiluje s viac než štyrmi tonami, tak pohodlne sedí a preťahuje sa lanom s traktorom, čo mu nerobí až taký veľký problém. Zaujímavý pakistanský chlapík očividne má veľa rečí a odvážne sny, lenže väčšinu svojich tvrdení značne prikrášlil a namiesto uznania sa zo sveta hrnú skôr chápavé úsmevy.

Domov
Zdieľať
Diskusia