Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2017, 13:19
Čas čítania 0:00
Mary

Michael Fassbender, Ryan Gosling, Christian Bale a ďalšie hollywoodske hviezdy lákajú v prvom pohľade na novú drámu Terrenca Malicka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Brilantný herecký ansábel nie je jediným pozitívom.

Počiny fenomenálneho Terrenca Malicka (Tenká červená čiara, Strom života) nepatria medzi tie, ktoré by lámali rekordy návštevnosti a ocitali sa na komerčných vrcholoch. Jeho diela sú plné poetickej krásy, podmanivých obrazov, myšlienok a symbolov, a preto sú určené skôr festivalovým divákom. Napriek tomu, že sa neradia ku komerčným hitom, pravidelne sa v nich objavuje zástup áčkových hollywoodskych hercov. Ani pripravovaná hudobná dráma s názvom Song to Song (pôvodný názov bol Weightless) nebude výnimkou. Nižšie si môžete pozrieť prvú oficiálnu fotku k filmu.

Song to Song sa odohráva na hudobnej scéne v texaskom Austine a predostrie nám príbeh o dvoch milostných pároch. Prvý tvoria skladatelia Faye (Rooney Mara) a BV (Ryan Gosling), druhý hudobný magnát Cook (Michael Fassbender) a servírka stvárnená Natalie Portman. Spája ich najmä túžba po sláve. Okrem vyššie zmienených hercov nesmieme zabudnúť ani na Cate Blanchett, Christiana Balea, Benicia del Tora, Val Kilmera či Holly Hunter. Tieto herecké esá, z ktorých väčšina sa pýši oscarovými víťazstvami alebo aspoň nomináciami, sú určite najväčším lákadlom. Cameo si vo filme strihnú známe skupiny a hudobníci, ako sú Patti Smith, the Black Lips, Florence and the Machine, a dokonca aj Red Hot Chili Peppers. Malick si k filmu napísal aj scenár a za kameru sa postavil pozoruhodný Emmanuel Lubezki. Na konte má už troch Oscarov, a to za Gravitáciu, BirdmanaRevenant Zmŕtvychvstanie. V amerických kinách Song to Song premiéruje 17. marca. Tak čo poviete, bude to stáť za to?

Michael Fassbender, Ryan Gosling, Christian Bale a ďalšie hollywoodske hviezdy lákajú v prvom pohľade na novú drámu Terrenca Malicka
Zdroj: Broad Green Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia