Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2017, 15:17
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Američan sa vydal na cestu po zasneženom Slovensku a nezabudol popritom ochutnať naše typické jedlá

ZAUJÍMAVOSTI POĽSKO SLOVENSKO USA
Uložiť Uložené

Aký dojem dokáže Slovensko vzbudiť pre človeka spoza Atlantiku? Viac vo videách nižšie.

Videá, ako cudzinci zo zahraničia skúšajú a testujú naše typické jedná a sladkosti sú pomerne populárne. Dávnejšie sme vás informovali napríklad o Japonke Emme či páriku zo Spojených štátov amerických. Najnovšie by sme do danej kategórie mohli zaradiť amerického youtubera s menom Ryan Socash, ktorý na červenej sociálnej sieti vystupuje pod názvom Kult America. Ide o zaujímavého človeka, nakoľko sa rozhodol opustiť Chicago a vydať žiť nový život do Európy, konkrétne k našim severným susedom Poliakom, pretože bol našim životným štýlom veľmi fascinovaný, a preto sa na vlastné oči rozhodol začať spoznávať našu európsku i slovanskú kultúru, zvyky i tradície.

Najnovšie sa vydal na výlet k nám na Slovensko, a preto zverejnil na svojom kanáli dve nové videá o našej domovine. Na jednom ukazuje svoju cestu po našich severných regiónoch a na druhom skúša zasa naše typické jedlá. Cesta po zimnom Slovensku mu síce dala zabrať, avšak z jedál bol veľmi milo prekvapený. Presvedčte sa sami.

Jeho ďalšiu tvorbu môžete sledovať na oficiálnom YouTube kanáli, prípadne aj na Facebooku či Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia