Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2016, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd oficiálne vydáva tretí sólový album Starboy, ktorý si teraz môžeš vypočuť na Apple Music či Spotify

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Konečne sme sa dočkali jedného z najočakávanejších releasov aktuálneho roku.

Album Starboy od Kanadského interpreta menom The Weeknd patrí v aktuálnom roku medzi najočakávanejšie počiny vôbec, a to hneď od momentu, kedy uzrela svetlo sveta titulná skladba s rovnomenným názvom. Tá sa ihneď prebojovala na špičku rebríčkov a Abel s ňou vystupoval už aj na viacerých prestížnych podujatiach. Po čase sme sa dočkali aj ďalších plnohodnotných ukážok, a teda menovite False alarm s vynikajúcim vizuálom a tiež Party Monster a I feel it coming s Daft Punkom. Čerešničkou na torte bol ešte horúci krátkometrážny film M A N I A, ktorý je pokračovaním videoklipu Starboy, no a v prípade, že si ho ešte nemal možnosť vidieť, môžeš to napraviť napríklad ihneď tu.

Dnes The Weeknd zároveň oficiálne zverejňuje všetky skladby z albumu, ktoré si teraz môžeš plnohodnotne vypočuť na Apple Music aj Spotify. Ako sme už prezradili skôr, na albume sa nachádza 18 skladieb a štyria naozaj exkluzívni hostia, menovite teda spomínaný Daft Punk, Kendrick Lamar, Lana Del Rey a Future. Už vás však nebudeme dlhšie naťahovať a prejdime k samotnému albumu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia