Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 19:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ruský chlapec napadol svojho učiteľa, ale jeho spolužiaci rýchlo zareagovali. Nedali mu žiadnu šancu a poslali ho von z triedy

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Staršieho učiteľa napadol päsťami.

Študenti by mali rešpektovať svojich učiteľov a profesorov. V takmer každej triede na základnej či strednej škole sa však nájde hrdina, ktorý pohŕda autoritami a odmieta sa podriadiť čomukoľvek, čo od neho učitelia vyžadujú. Video z incidentu z ruskej školy spred pár dní zachytilo konflikt medzi učiteľom v pokročilom veku a mladým študentom. Študent si počas hodiny drzo vybral slúchadlá, nasadil si ich a nerešpektoval nariadenia, aby si ich vybral, a tak k nemu učiteľ pristúpil a vytrhol mu ich z uší. To chlapca rozčúlilo a na učiteľa sa vrhol päsťami. Podarilo sa mu zasadiť možno len jediný úder, keď k nemu okamžite priskočili ostatní spolužiaci a rýchlo ho spacifikovali a následne vyhodili von z triedy. Zatiaľ nie je jasné, ako celý incident dopadol a učiteľ údajne odmietol útok nahlásiť na polícii, ale študentom sa určite bude zaoberať školská rada a jeho konanie nezostane nepotrestané.

Domov
Zdieľať
Diskusia