Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2016, 19:18
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Ako vyzerá areál luxusného domu Justina Biebera v Los Angeles? Prejdi sa po ňom spoločne s kanadským spevákom

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber ťa spoločne s BBC Radio 1 zoberie na túru po areáli jeho vily v LA.

Na svoj mladý vek zarába Justin Bieber peniaze, o akých väčšina ľudí s rovnakým rokom narodenia môže len snívať. Preto nie je vôbec prekvapivé, že okrem míňania financií na autá, dovolenky či oblečenie padol nejaký ten dolár aj na kúpu (prenájom) luxusnejších rezidencií. JB vlastní i dom v Los Angeles, do ktorého areálu sa môžeš teraz vďaka BBC Radio 1 a jeho ochote pozrieť. 

Hoci nás Biebs povodí len po vonku a dnu sa nedostaneme, stačí to na to, aby sme povedali, že si nežije zle. Sochy krokodílov, jazero, loď, nafukovacia šmykľavka určená údajne pre sestru a krásne pokosený zelený trávnik. To, azda s výnimkou poslednej veci, u bežného človeka, bývajúceho v dome, nenájdeme. Slnečná lokalita, v ktorej kanadský spevák býva, je sama o sebe pekná, čo uvidíš na videu nižšie. Navyše zistíš i to, ako je na tom s basketbalom a či mu susedia vracajú lopty, ktoré skončia na ich pozemku. Menšie cameo si strihne taktiež pes Todd. 

Domov
Zdieľať
Diskusia