Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2016, 14:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V.Cha$e, Kid Art a French Montana predstavujú skladbu TREES LA, ktorá sa dočkala premiéry mimo americkú pôdu vďaka F*CK THEM

HUDBA
Uložiť Uložené

Ako už mnohí z vás vedia, label ILPP mení koncept fungovania, vďaka čomu sa pravdepodobne dočkáme viac spoluprác so zahraničím.

Pred niečo vyše týždňom sme na sociálnych sieťach zaznamenali správu o tom, že label I LOVE PARTY PRODUCTION oficiálne končí. Ak ste si mysleli, že je to naozaj tak a chalani jednoducho skonštatovali, že to už ďalej nemá význam, samozrejme ste sa mýlili. Práve naopak. Členovia sa rozhodli podstatne zmeniť koncept fungovania, a tak už pôvodný názov nebol dostatočne výstižný. Hlavným zameraním ILPP bolo organizovanie širokej škály eventov, no okrem toho pod label patrili aj hudobní interpreti. Zakladateľ Yaksha sa však rozhodol pre hudobné aktivity vytvoriť samostatnú značku F*CK THEM.

Nové meno, nový prístup, nový príbeh. Žiadný koniec labelu sa teda nekoná, dochádza len k celkovej reorganizácii. Dnes nám zároveň chalani prezrádzajú, aké hudobné aktivity môžeme očakávať. Predstavujú totiž skladbu z dielne V.Cha$e, Kid Arta a French Montanu, ktorá však nemá premiéru na americkej pôde, ale na tej európskej. Singel TREES LA pochádza z pripravovaného mixtapu LAGERFELD SEASON 7, ktorý vychádza na prelome júla a augusta. V rámci F*CK THEM aktivít sú už teraz pripravované ďalšie zaujímavé spolupráce so zahraničím, no tiež s interpretmi od nás. Pripravuje sa Zayov debutový nosič, Dalybov producentský album a tiež album od slovenskej kapely.

Domov
Zdieľať
Diskusia