Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2016, 9:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ubisoft pripravuje filmové spracovania pre Watch Dogs, Splinter Cell a The Division!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ubisoft sa plánuje naplno venovať filmom. Ktoré ich príbehy uvidíme na striebornom plátne?

Filmy podľa herných predlôh veľa vody nikdy nenamútili, teda pokiaľ sa bavíme o tých skutočne najznámejších a veľkých ságach a hrách. Povesť trochu napravil Warcraft, avšak kliatba stále nie je úplne zlomená a na blockbuster podľa hry s vysokými hodnoteniami, ktorý by nás skutočne odpálil, si ešte musíme počkať. V decembri pritom prichádza Assassin’s Creed, no a podľa všetkého to nebude jediná hra od Ubisoftu, ktorá sa dočká filmového spraovania. Už dlhé roky sa pripravuje Splinter Cell s Tomom Hardym v hlavnej role, no a nedávno bolo ohlásené aj The Division s Jakeom Gyllenhaalom, ktorý by mal snímku aj produkovať.  Ide o post-apokalyptickú RPG z pohľadu tretej osoby, kde sa špeciálne vycvičení agenti zvaní The Division snažia zachrániť z New Yorku to, čo zostalo po smrteľnej nákaze. Mesto ale ohrozujú aj stovky zločincov, ktorí sa rozhodli v zničenom New Yorku vládnuť nad zákonom, ktorý už vlastne ani neexistuje. Nákaza sa začala šíriť, keď nejaký šialenec infikoval mnohé bankovky v obehu. Peniaze tak stratili svoju hodnotu, umreli milióny a mesto sa prepadlo do temnoty. A práve vtedy nastupujú agenti The Division, ktorí až do chvíle, kedy sú povolaní, žijú svoj život medzi obyčajnými ľuďmi. Jedným z takýchto spiacich agentov sa pravdeopdobne stane aj Jake Gyllenhaal. Že sa takýto materiál dá pretaviť v zaujímavý projekt dokazuje aj tento krátky film.

Na Ubisoft E3 Press Conference bolo k tomu všetkému odhalené, že v príprave je aj film pre Watch Dogs. Prvý diel hernej série by sme mohli definovať takto: V príbehu prevezmeme opraty nad postavou menom Aiden Pearce. Tento muž stratil rodinu, pretĺka sa životom a rozhodne sa nájsť vraha, ktorý mu zničil život. Nemá to však ľahké. Na začiatku príbehu nemáte veľa schopností, a tak sa musíte snažiť byť nenápadný. Príbeh hry je jednoduchý, no s hrubým a vážnym podtónom. Samozrejme, devízou hry bolo hackovanie všetkého možného, čo v meste používalo systém, ktorý sa hacknúť dal. Ťažko povedať, čo všetko by sa prenieslo do filmu, no dá sa predpokladať, že bude založený skôr na druhej časti. O nej získate informácie kliknutím sem. 


Anketa:
Na ktorý plánovaný film podľa hier od Ubisoftu sa tešíte najviac?
Assassin’s Creed
Splinter Cell
The Division
Chcem iný film na základe hry od Ubisoftu - napíš do komentárov
Assassin’s Creed
42 %
123 Hlasov
Splinter Cell
26 %
76 Hlasov
The Division
27 %
79 Hlasov
Chcem iný film na základe hry od Ubisoftu - napíš do komentárov
5 %
14 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia