Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2016, 20:19
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Svet opustila hudobná legenda Prince. Hudobník zomrel vo svojom príbytku v Minnesote

HUDBA HUDBA SMRŤ
Uložiť Uložené

Prince opustil tento svet.

Hudobná legenda Prince už viac nie je medzi nami. Americký hudobník narodený v roku 1958 skonal vo svojom príbytku Paisley Park v americkom meste Minnesota, kde spevák býval. Správy o tom, že na miesto jeho bydliska dorazili záchranári sa na internet dostali už dnes ráno, ale oficiálne potvrenie zo strany publicistu zosnulého speváka prišlo až v neskorších hodinách, keď už bolo jasné, že Prince zomrel.

Ešte minulý týždeň sa americký hudobník dostal do médií, keď muselo jeho lietadlo núdzovo pristáť, aby mohol byť Prince prevezený do nemocnice, za čo mohla údajná chrípka, z ktorej sa liečil. Avšak, z nemocnice bol prepustený hneď na druhý deň a stihol ešte aj zorganizovať oslavnú párty, ktorej sa zúčastnili desiatky hostí a Prince z nej dokonca pridal aj zopár fotografií na svoj Twitter. Bližšie informácie ani príčina smrti zatiaľ nie sú známe a až v nasledujúcich dňoch sa svet pravdepodobne dozvie, čo sa 57-ročnému hudobníkovi vlastne stalo.  

Svet opustila hudobná legenda Prince. Hudobník zomrel vo svojom príbytku v Minnesote
Zdroj: MICHAEL TRAN/FILMMAGIC

Domov
Zdieľať
Diskusia