Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2016, 9:09
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Apple rozposlal pozvánky na dlho očakávané predstavenie menšieho iPhonu SE

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Bude marec patriť Applu?

Toľko "napätia", pekná hromádka článkov a konferencia stále nikde. Očakávania sa však naplnili a my sa konečne dočkávame ďalšieho media eventu, ktorým by mal Apple dokázať, že si skutočne neuletel len na veľkých uhlopriečkach, ale nezabudol ani na užívateľov, ktorým jednoducho nevyhovuje smartfón s veľkosťou presahujúcou 4 palce. Viac o smartfóne, ktorému sa dostaví pozornosť, nájdete tu, spomedzi ostatných produktov spomeniem oživenie tabletovej rady iPadu Air, v súčasnej dobe zlatej strednej cesty medzi iPadom mini a monštruóznym iPadom Pro, a predstavenie nových náramkov pre inteligentné hodinky Apple Watch. Teoreticky by sa mohla objaviť aj nejaká tá aktualizácia Macov, očakáva sa Macbook Pro s procesorom SkyLake. 

Pokiaľ teda radi sledujete konferenciu online a nielen zo záznamu/reportov, populudní, 21. marca, si prikúpte dobrý popcorn a spolu s nami sledujte už tradične o 19-tej hodine dianie spoza druhej strany veľkej mláky, konkrétne kampusu 1 Infinite Loop nachádzajúcom sa v Cupertine. Z dizajnu pozvánky môžeme usúdiť, že sa pozeráme na štyri farebné prevedenia menšieho iPhonu, vrátane ružovej. Všetko podstatné bolo myslím už niekoľkokrát povedané, zostáva nám dúfať, že Apple nesklame a doručí dlhotrvajúcu výdrž batérie bez nutnosti častého nabíjania. Plánujete kúpu iPhonu SE?

Apple rozposlal pozvánky na dlho očakávané predstavenie menšieho iPhonu SE
Zdroj: www.macrumors.com
Domov
Zdieľať
Diskusia