Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2016, 17:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

John Wick 2 dostal dátum premiéry, rovnako tak nový film Denisa Villeneuva

FILMY A SERIÁLY DENIS VILLENEUVE KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Kedy uvidíme dva veľmi vítané a očakávané pokračovania obľúbených filmov?

John Wick spôsobil pred rokom a pol veľký rozruch. Nenápadné akčné béčko zožalo úspech, celkom solídnu kritiku a obdiv fanúšikov nielen akčného žánru. Navyše, Keanu Reeves konečne zabodoval na striebornom plátne, snímka si na seba dokázala zarobiť a tak sa veľmi rýchlo odkleplo pokračovanie, ktoré sa v týchto dňoch úpenlivo natáča. Štúdio Lionsgate dnes aj oznámilo dátum premiéry, ktorý činí 10. február 2017. Snímka sa má odohrávať aj v Ríme, o čom ale presne bude, to nikto nevie. 

John Wick: Chapter Two privíta známe tváre z jednotky (teda tie, ktoré prežili) a pridá aj pár ďalších postáv, medzi ktorými je okrem iných aj Lawrence Fishburne (Man of Steel, Matrix - Morfeus) či Common, ktorý si zahrá hlavného záporáka, šéfa ochranky veľkej ženskej kriminálničky. Režíruje Chad Stahelski, jeden z dua, ktoré sa postaralo aj o jednotku.

John Wick 2 dostal dátum premiéry, rovnako tak nový film Denisa Villeneuva

Čo sa týka druhého projektu v poradí, reč je o novej snímke Denisa Villeneuva, Blade Runner 2. 35 rokov po majestnátnom sci-fi Ridleyho Scotta uvidíme pokračovanie, v ktorom sa vráti aj Harrison Ford čoby Rick Deckard, aj keď jeho postavu uvidíme až v treťom akte. Hlavnú úlohu si zahrá Ryan Gosling, pričom toho veľa o príbehu nevieme. Warner Bros. bude distribuovať film 12. januára 2018. Ridley Scott sa bude na sequeli podieľať ako výkonný producent, zatiaľ čo talentovaný Villeneuve (Prisoners, Enemy, Sicario) spojí opäť sily s kameramanom Rogerom Deakinsom, ktorého snáď predstavovať nemusíme. Natáčanie začne už v júli tohto roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia