Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2016, 17:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

FIFA zverejnila výsledky hlasovania o najlepšieho hráča planéty. Trikrát hádajte, kto Zlatú loptu získa

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

FIFA nezažíva práve najkrajší rok. Po všetkých tých škandáloch prišla aj o čaro galavečera v Zürichu. Meno najlepšieho hráča na planéte totiž poznáme už teraz.

Holandský novinár Michael Abbink, ktorý píše pre NU Sport, zverejnil víťazov ankety Ballon d'Or pre za rok 2015. Celkom nechápeme, ako sa to mohlo stať, ale možno len dobráčisko chcel dať dopredu Cristianovi Ronaldovi vedieť, že na galavečer ísť nemusí. Nakoniec, nebolo by to po prvýkrát, čo by sa portugalská hviezda vyhodnotenia nezúčastnila. Nie je známe, kto je na druhom či treťom mieste, rovnako ako to nie je známe v ženskej kategórii, no tým pádom tu máme obrovský galavečer v Zürichu naplánovaný na 11. januára, ktorý prebehne už len vo formálnom duchu. Ono to vlastne bolo jasné už dobrého pol roka, ale takto to máme tuším aj oficiálne. Teda, ak si novinár Abbink len nerobí srandu. Ak je to skutočne pravda, FIFA pokračuje v nešťastnom období aj v novom roku, no a vy to porekadlo už poznáte.

Ženskou hráčkou roka sa možno na prekvapenie niektorých stáva Célie Šašič z Frankfurtu. Tá doviedla svoj tím k víťazstvu v ženskej verzii Ligy Majstrov. Hlavným víťazom, a teda najlepším futbalistom na svete sa stáva po piatykrát v kariére Lionel Messi, ktorý v minulej sezóne vyhral s Barcelonou treble a opäť raz posunul latku o čosi vyššie. 

FIFA zverejnila výsledky hlasovania o najlepšieho hráča planéty. Trikrát hádajte, kto Zlatú loptu získa
Domov
Zdieľať
Diskusia