Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2015, 20:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo posiela v najnovšom videoklipe odkaz všetkým Egovým klonom

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

A na svet sa dostáva aj informácia o ďalšom sólovom albume.

Už je to nejaký ten čas, čo sme mali možnosť prvýkrát si vypočuť Momov zatiaľ posledný album s názvom Rival. Po ňom prišiel ešte track s prekvapivou spoluprácou, kde sme mohli v jednej veci vidieť dnešného hlavného aktéra a košických Haha Crew. Titul 2015 sa tešil veľkému úspechu a samozrejme, vyvolal aj množstvo bezpredmetných a absolútne zbytočných diskusií. Fanúšikovia si však po niekoľkotýždňovej odmlke pýtali ďalšie veci, a tak sa ich Momo rozhodol potešiť singlom, ktorý bol hneď obohatený o videoklip, už tradične z dielne Adama Pavelku. Novinka dostala výstižný názov Je to aj o tom, takže sa konečne dozvieš, o čom tá rapgame vlastne je. S novým vizuálom Momo prezrádza, že ešte v závere roku 2015 sa môžeme tešiť na v poradí piaty sólový projekt so zatiaľ neznámym názvom.

Čakanie na album si teraz môžeš skrátiť novým podareným videoklipom, v ktorom si Momo neodpustil tanečné kreácie hodné kráľa v tomto obore - Čistychova.

Domov
Zdieľať
Diskusia