Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2013 o 17:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo priniesla dnešná 13. etapa Tour de France?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešná etapa okrem záverečného súboja Cavendish vs Sagan, priniesla výnimočne skvelú etapu.

Predposledná rovinatá etapa pred Parížom dnes priniesla mnohé prekvapenia. Nemilé defekty, viacnásobné trhanie pelotónu a aj pár únikov. V tom poslednom bojoval aj náš Peťo Sagan s Cavendishom, Contadorom, Kreuzigerom a inými. 10 km pred cieľom mala skupinka náskok 40 sekúnd, pričom 2 km pred koncom to už bolo vyše 70 sekúnd. Postaral sa o to najmä tím Saxo Bank. Posledné metre priniesli súboj Sagan vs Cavendish, kedy bohužiaľ Peťovi opäť nebolo súdené Marka poraziť.

Je to síce veľká škoda, ale dúfam, že Petrovi sa ujde posledná etapa. Cavendish bol dnes proste lepší. Nič to ale nemení na skvelom výkone nášho Tourminatora, ktorý si pripísal už 7. pódiové umiestnenie. Obom našim cyklistom budeme držať palce aj naďalej. Náskok o zelený dres pred Cavendishom sa Peťovi tak znižuje na 84 bodov, keďže body stratil aj na šprintérskej prémii.

Domov
Zdieľať
Diskusia