Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2013 o 21:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bayern Mníchov deklasoval Hamburg 9:2

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bayern doslova prevalalcoval súpera 9 gólmi, pričom Neuer lovil loptu zo svojej bránky len 2 krát.

V dnešnom zápase Bayernu Mníchov proti Hamburgu si mohli Bavori definitívne poistiť prvé miesto v nemeckej Bundeslige. V 27. kole sa hráči oboch celkov postarali o gólovú parádu, hoci z toho nevyšli vyrovnane. Bayern doslova prevalalcoval súpera 9 gólmi, pričom Neuer lovil loptu zo svojej bránky len 2krát. Do konca tohtoročnej sezóny ostáva ešte 11 zápasov, no druhý Dortmund na vedúcu priečku momentálne stráca 20 bodov a je veľmi nepravdepodobné, že tím s bilanciou 22 víťazstiev, 3 remízy a 1 prehra si nechá vytúžený titul ujsť. 

Nikto dnes neočakával takúto gólovú nádielku, obzvlášť preto, že Jupp Heynckes šetril opory tímu do zápasu Ligy majstrov s Juventusom Turín v utorok, klasicky o 20:45. O 9 gólov domácich sa postaral hlavne 4-gólový Pizarro, dva góly strelil aj Robben a po jednom kúsku do siete súpera pridali Shaqiri, Ribéry a Schweinsteiger. Za hostí sa presadili Bruman a Westermann. 



Domov
Zdieľať
Diskusia