Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 25. októbra 2024 o 11:26
Čas čítania 0:38
Radoslava Juračková

Autorka hitu Escapism fanúšikom oznámila, že druhý album tak skoro nevydá. Raye ukradli auto, v ktorom mala všetky texty

HUDBA HUDBA KRÁDEŽ SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa speváčke ponúkajú, že jej s pátraním po stratenom aute pomôžu.

Britská speváčka Raye, ktorá sa preslávila hitmi Escapism či Prada, sa na Instagrame podelila so smutnou správou. V najbližšej dobe nevydá žiadnu novú hudbu, prišla totiž o knihy so všetkými textami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RAYE 🇬🇧🇨🇭🇬🇭 (@raye)

Pri príležitosti svojich 27. narodenín zverejnila sériu fotografií. Na jednej z nich je farebná torta s hviezdičkamii a nápisom „Je mi ľúto, že ti ukradli auto.“ V popise príspevku vysvetlila, že jej zlodeji ukradli vozidlo, v ktorom mala knihy a zošity s textami nových piesní.

Na druhý album si tak budú musieť milovníci jej hudby počkať o čosi dlhšie. Fanúšikovia speváčku v komentároch podporujú a navrhujú, že ukradnuté auto nájdu. „Zahajujem pátranie, ten album potrebujeme,“ vtipne komentuje fanúšička.

Speváčka má na konte zatiaľ jeden štúdiový album s názvom My 21st Century Blues. Naspievala viaceré hity vrátane featu Moi s raperom Central Cee. Tento rok zožala obrovský úspech na BRIT Awards, odkiaľ si odniesla až šesť sošiek a cenu za album roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia