Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 16. októbra 2024 o 10:09
Čas čítania 0:45
Karolína Uličná

Jonas Brothers museli prerušiť koncert v Prahe. Nickovi niekto svietil laserom na hlavu

Jonas Brothers museli prerušiť koncert v Prahe. Nickovi niekto svietil laserom na hlavu
Zdroj: Jonas Brothers
ZAUJÍMAVOSTI KONCERTY PRAHA SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Nick Jonas spanikáril a bežal z pódia dole. Koncert museli prerušiť.

Známa americká pop rocková skupina Jonas Brothers mala v rámci svojho svetového turné zastávku v Česku. V utorok, 15. októbra, vystúpili v pražskej O2 Aréne. Koncert však prerušil laser, ktorým svietil niekto na jedného z členov kapely.

Situáciu potvrdil aj hovorca pražskej polície Jan Rybanský: „Podľa našich informácií bol koncert na niekoľko minút prerušený kvôli tomu, že niekto svietil na kapelu laserom.“ Uviedol, že situáciu na mieste ihneď riešil usporiadateľ akcie, informoval portál TN.cz.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jonas Daily News (@jonasdailynews_)

Podľa dostupných videí je vidieť, že niekto laserom namieril na najmladšieho z bratov – Nicka Jonasa. Ten sa zľakol, spanikáril a raketovou rýchlosťou bežal z pódia dole. „Zrazu prestala hrať hudba, kapela zmizla a videli sme, ako sekuriťáci bežia do zákulisia. Pár minút bolo ticho. Zavládla tu ľahká panika, pretože nikto nevedel, čo sa stalo,“ situáciu popísala jedna z účastníčok koncertu.

Odporúčané
FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € 14. septembra 2024 o 18:30

„Chvíľu nato sa ozval hlas v češtine, že koncert bude pokračovať len v prípade, že nikto nebude používať laser. Po pár minútach sa kapela vrátila na pódium a všetko pokračovalo bez problému,“ dodala. Bratia Jonasovci tak koncert napokon odohrali až do konca už bez väčších komplikácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia